mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2015-07-26 20:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:grūtn

bet braukt pie Reiņa bija grūti. trolejbusā baigi smirdēja, pēc kārtas iekāpa 2 bomži, es smaku nost un nāca vēmiens. būtu izkāpusi, bet baidījos kustēties, jo atkal sāka vilkt vēderu tāpat kā pirms slimnīcas. sapratu, ka man visas iepriekšējās reizes to vilka tieši smirdīgos sabiedriskajos, nonākot stacijas raj. vienlaicīgi ar riebumu un smakām. pēkšņi tāda vājuma sajūta, krampis, asinis. es laikam vairs nebraukšu arī ar sabiedrisko kādu laiku. varbūt vienīgi jauno kondicionēto tramvaju.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2015-07-26 21:56 (saite)
Jūtu līdzi. Tieši šodien nodomāju, cik nenormāli daudz sab. transportā bomžu, katrā, kur braucām, vismaz pa diviem, izņemot dārgo retro tramvaju, protams.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2015-07-26 21:59 (saite)
nu lūk, es tad kādu laiku būšu tāda snobiska dāma, kas brauc tikai jaunajā vai retro tramvajā/ ja vispār atstāj rezidenci.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2015-07-26 22:02 (saite)
es nekad neesmu tā baigi nicinājusi bomžus. tieši otrādi, toleranti līdzāspastāvējusi, jo man ir ļoti žēl viņu un negribas apcelt. bet viens no šiem bija vnk tāds paģirains alkāns, kas mums tieši pretī sēdēja un dzēra žļurgu. varbūt pat neskaitās bomzis, vnk parastais teikas vecis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2015-07-26 22:43 (saite)
Mums savukārt viens šodien trāpījās patiešām kruts - iekšā kāpjot, viņš tā kā gāja mums pa priekšu uz tām pašām durvīm, kur mēs (uz aizmugurējām, pa citām mums grūti iekāpt, tas bomis pa vidu traucē), es jau iekšēji nopukojos, kā mēs ar Lauvu tiksim iekšā, bet viņš pagāja malā un palaida mūs pa priekšu. Es pilnīgi samulsu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?