mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2014-09-03 18:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien E bija vēl bēdīgāks. vairs neesot arī spēlējies, stūmis prom audzinātāju, paņēmis savu krūzīti un kurpītes un gājis prom.
kad atnācu, apkārt valdīja idille - visi bērniņi bija dārzā, raka zemes un rādīja viens otram sliekas, baroja vistas un spēlējās ar strūklaku, bet manējais staigāja sarkaniem vaigiem pārkarsis, izslāpis un pārraudājies. un es arī apraudājos. man viņa komforts noteikti ir svarīgāks par kaut kādu darbu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]daria
2014-09-03 22:58 (saite)
Nu paméginiet, moš viņš aprod. Es gan neesmu sajūsmā, bet dažreiz kukuļoju Emsīti uz lietām, ko viņa negrib darīt. Kukuļoju, līdz aiziet.
Bet vispār es Tevi saprotu, tur tak sirds neiztur tādu nelaimīgu mazuli ik dienu savākt. Kā tur ir ar dārziņiem? Baigās rindas, ja pareizi atceros no Tevis rakstītā? Nu,ar domu, ja pamēģinātu citu? Mēs apskatījām vairākus dārziņus un visos E ķērās man pie rokas, izņemot šito, kur uzreiz ieskrēja spēlēties ar mantām un negribēja iet prom.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2014-09-03 23:07 (saite)
rindās, pat ja atrastos vieta, visos būs tās pašas lielās grupas ar frančiem. arī privātskolās! es uzreiz rakstīju druškai, kas te ir audzinātāja angliskā priv.skolā, bet tur ari viņai vienai grupā 27, dārgi un vēl rinda stāv.
viņam pirms miedziņa burtiski viļņiem atkal nāca virsū raudas, saka - gribu parastā, latviešu skoliņā, negribu jocīgā. tas ir tik saprātīgi formulēts, cik vien var.
mani mamma nesa vairāk nekā 2 gadus bļaujošu katru rītu, un es biju bēdīga visu priekšpusdienu, maksāja audzinātājai papildus, lai mani nēsā apkārt un agri ņēma laukā. un tagad tā drausmīgā rītu sajūta, ko atceros, ir atgriezusies pareizināta pati ar sevi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daria
2014-09-03 23:17 (saite)
Nabaga zakjis.
Vai jūs varat kaut kā sakombinēties, lai viņam nebūtu tur jāiet?

Ā, un vēl - saka jau, ka vecāki projicē uz bērniem savas izjūtas; ja Tev tik ļoti riebās dārziņā, tad var būt, ka Eižens atspoguļo Tavas sajūtas? Lai gan, reāli ņemot, atspoguļo vai nē - laimīgs viņš tur nav, vai ne.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2014-09-03 23:32 (saite)
nu, mēs varam turpināt būt nabadzīgi un ņemt smskreditus, kas nemaz nebija tik slikti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daria
2014-09-03 23:36 (saite)
Nu, paskaties. Nedēļa ir daudz,varbūt kas mainās. Varbūt nē, tad arī domāsiet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?