mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2014-05-14 18:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:#podcast

2
kārtējā iznīcinošā pieredze Foresta komūnas mājā, mēģinot nokārtot savus papīrus.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]siltavieta
2014-05-14 21:49 (saite)
man liekas, ka viņi tur kaut ko jauc. ja es saprotu pareizi, tu esi beļģijā, ja? nu, šeit rakstīts, ka apostilli nevajag LV izsniegtajiem dokumentiem - http://www.mfa.gov.lv/lv/KonsularaInformacija/pakalpojumi/apostille-legalizacija/#izmantosana-arvalstis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2014-05-14 22:12 (saite)
nuja, tieši tā tur ir rakstīts: "Konvencija tiek piemērota tikai attiecībā uz dokumentu iesniegšanu Beļģijā, Dānijā, Francijā, Igaunijā, Īrijā un Itālijā, līdz ar to Latvijā izsniegti publiski dokumenti minēto valstu institūcijās iesniedzami bez apliecināšanas ar „Apostille”"

VIENĪGI darbiniece apgalvo ,ka vēstniecības vai konsulāta izsniegts dokuments NAV valsts izsniegts, un viņa pieņems TIKAI valsts izsniegtu + šeit apostilētu, ko kā noskaidrojām nevajag darīt

gatavojot dokumentus, jau esmu iztērējusi daudz naudas uz sastādīšanu un tulkojumu apstiprināšanu, nerunājot par to, ka esmu iztērējusi daudz laika un nervu, un katru mēnesi, kuru neesam nokārtojuši šo, mums nepienākas partnera uzturēšanas pabalsts ~200 eir/mēn.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]siltavieta
2014-05-15 00:25 (saite)
tad tur tas āķis, ka vēstniecība izdeva. bet tikuntā pilnīgs absurds. man droši vien gribētos to tanti iepļaukāt. gan jau, ka ne tikai to tanti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?