mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2014-01-01 14:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pamodāmies vienos. No kādiem pus 11 Eiženīts skatījās multenes, ķēpāja kartiņas, lēkāja man pa galvu, darbināja runājošās lidmašīnas un helikopterus savā nodabā..

būtu bijis un bija labs vakars, tikai tieši pusnaktī viss pārvērtās ķirbī - Eiženam no raķetēm (kas normally viņam varētu patikt un iepriekš ir patikušas) palika bail un vajadzēja slēpties un protesēt. Es tomēr gribēju, lai viņš paskatās, jo tā mēdz būt, ka viņš pats nezina, ko grib, bet nē - viss kļuva tikai sliktāk. glāzes nesašķindinājām, svecītes arī īsti nepaskatījāmies, sākām viens otru vainot neprasmē audzināt bērnu, nokašķējāmies visu raķešu laiku. kad pēdējā bija beigusies, tad E kā varonis piegāja pie loga un tāds - baigi labās raķetes, redz, kā lido žžz'žzž!
samīļoju, uzliku parasto multeni par cūkām un noliku gulēt. pēc tam turpinājām jauku svinēšanu līdz rītam un pat ar svētku sajūtu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zhora
2014-01-01 15:44 (saite)
man arī raķetes patīk tikai pāris kilometru attālumā. kad šauj aiz loga, ir reāli bail un gribas slēpties zem gultas, jo var iešaut logos vai vados. pašsaglabāšanās instinkts :)

(Atbildēt uz šo)


[info]blond
2014-01-01 15:47 (saite)
Man arī tieši pusnaktī viss pārvērtās ķirbī. Pat drusku agrāk. Bet pēc tam jau viss atkal bija labi un es ceru, ka neviens cits to ķirbi nepamanīja.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2014-01-01 15:56 (saite)
Tu esi forša Baba. es nezinu, kam būtu jānotiek, lai es būtu varējusi dabūt Jaungada naktī pieskatītāju un iziet līdz kādai kafejnīcai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2014-01-01 19:06 (saite)
Mēs vispirms nosvinējāmies pie mums, lar K draugiem un teju un marinu, un tad viņi visi devās pa klubiem ālēties, bet mēs palikām ar bērniem. Abi lielie jau nekas, bet ar zīdaini bija drusku tricky, bet nu neko, galā tikām. Es neteikšu, ka man drausmīgi patiktu pieskatīt zīdaiņus, bet es mīlu meitu un tāpēc man tas šķiet normāli. Nu, vismaz kādu retu reizīti:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chaj
2014-01-01 16:27 (saite)
Mums ar mazo bērnu sanāca identiski. Desmitos, kad laida raķetes pēc krievu laika, skatījās pa logu un fanoja un attēloja skaņas un no priekiem lēkāja. Bet pusnaktī ārā nobijās un saraudājās. Man nācās ar viņu iet mājā iekšā un skatīties uz uguņošanu pa logu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?