mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2013-08-01 16:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:skuka, true skuka

piezvanīju mūzikas skolotājai. es viņai uzticos, jo nekad neesmu redzējusi, ka viņa vadītu nodarbību ar piespiešanos vai neprastu atrast pieeju kādam bērnam. viņa strādā arī ar slimiem bērneļiem un apdeitojas semināros. es tikai viņas personības dēļ vispār turpināju vest Eiženu uz to skoliņu.
viņa nomierināja - teica, ka socializēšanās nekur neizpaliks. un ja ir iespēja pasēdēt vēl mājās - tad trijos gados esot daudz labāk sākt dārza gaitas.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virginia_rabbit
2013-08-02 10:20 (saite)
saka, ka mazie tieši mazāk traumējas, jo viņi to uztver tā derp-derp, nevis ar aizvainojumu. bet es tādu mazu Lūciju vispār no rokām nevarētu izlaist.

nu, mans rezumējums par to dārzu ir tāds: ja mums būtu super-karjeras vai veselības prob., vai tad, kad Ingm. aizbrauks uz ārzemēm vai tml., tad es zinu, ka var to dārzu izmantot - viņi jau cenšas, vnk tagad tāda vasaras grupa ir jaukta un pārbāzta, un es gribētu mazliet tukšāku.

ap 2 gadiem viņam jau vajag baigi daudz visādu nodarbošanos, citādi iet ciet, tāpēc es domāju, ka lai puiši viens otru neizbesītu, manā prombūtnes laikā viņiem jāiet uz kādiem pulciņiem.. bet tas ir padārgi, un ienāca prātā, ka pus-diena labā, privātā dārzā būtu ekvivalenti, bet nav. dārziņš tomēr ir novietne, bet nodarbības ir nodarbības. turklāt pus-dienai Domes pabalsts nepienākas, un pāri pa 1/3 es arī nevaru atļauties atdot par to, lai viņš tur vnk patirinātos. tāpēc ies tikai uz nodarbībām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?