mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2012-12-04 14:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nakts bija drausmīga. man naktis ir pilnībā atņemtas, es pati nesaprotu, kā pa dienu spēju saglabāt dzīvesprieku vai kaut kādu viedokli, bet ir pilnīgi skaidrs, ka tās naktis iznīcina manu seju, padarot to par mammas seju - ar nogurušam acīm un pakļāvīgu smaidiņu.
vienos aizgāja gulēt un jau no diviem sāka celties. kad es 5os jau kādu septīto reizi biju viņu likusi pie krūts, man sanāca dusmas, un vairs nedevu. viņš stundu kārpījās pa gultu un bļāva, līdz savu panāca, un turpināja pa laikam padzerties līdz pat 11-iem, kad pamodās možs un labi izgulējies. un es arī cēlos, jo man tik ļoti patīk būt ar viņu kopā.
vissmagāk ir vakaros, kad saproti, ka visi dodas gulēt, bet tu dodies negulēt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pikaczu
2012-12-04 14:44 (saite)
vēl viena doma, kas ienāca prātā, tu viņu ar putru piebaro? Ja man izdodas savu princesi pielauzt ieēst putru vakariņās, viņa ir ilgak paēdusi un pēc pupa sāk prasīt tikai uz rīta pusi. Vēl pastiprināta mošanās sākās brīdī, kad pieslēdza centrālapkuri, pārāk sauss gaiss un bērns "izžūst". Var mēģināt mitru frotē dvieli uz rores uzlikt uz nakti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2012-12-04 14:47 (saite)
putru mēs caurmēra uz nakti iedodam. liels mīnuss ir tas, ka viņš atsakās dzert jebko no pudeles, bet pa miegam iedot no krūzes padzert ir nereāli.
ideja par gaisa mitrināšanu ir jēdzīga, pamēģināsim, jo gaiss tiešām ir ļoti sauss, un tā mošanās ir kļuvusi biežāka kopš apkures. vēl jau protams ari zobi, pēdējās 2 ned. viņš ir ticis pie 2 dzerokļiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?