mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2012-04-20 09:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es vainoju medicīnas sistēmu Latvijā pie tā, ka mēs jau devīto mēnesi mocāmies ar gulēšanu un ēšanu naktī, jo tikām ielikti uz 2 ned. atsevišķās slimnīcās uzreiz pēc piedzimšanas - laikā, kad viņam bija jāiemācās zīst.

joprojām naktī viņš ceļas ik pa stundai vai divām, un ir satraukts - saraujas pie katra mazākā trokšņa, pārtrauc zīšanu un raud. nekāds nakts putras vai pudeles variants neizdodas. turklāt šī čakarēšanas noteikti met ēnu uz mūsu attiecībām un spēju uzticēties nākotnē.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blond
2012-04-20 09:43 (saite)
nu, nezinu, mans A. negulēja pa naktīm līdz 2 gadu vecumam un mūs neviens nekad nebija izšķīris. grozījās pa gultu kā korķuviļķis, bļāva. vispār tā trauksme, diemžēl, viņam saglabājusies vāl tagad un nez vai kādreiz izzudīs pavisam. vienkārši - tāds cilvēks. bet uzticēšanos, man vismaz tā šķiet, gan iegūst ar audzināšanu un es netocu tādai cēloņsakarībai "mamma mani nelika pie pupa, kad gribēju ēst, un es viņai tāpēc visu mūžu neuzticos". es domāju, ar uzticēšanos viss būs labi, jo jūs esat gudri un mīļi vecāki:) bet tie nemieri vienkārši jāpārcieš.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2012-04-20 11:25 (saite)
bet es nekad neuzzināšu, kā butu bijis, ja nebūtu bijusi tā infekcija, un tāpēc rītos pēc negulētām naktīm, kurās es nespēju atrast prieku skraidīt ar viņu pa istabu, es vainošu medicīnas sistēmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2012-04-20 11:36 (saite)
droši, jo medicīnas sistēmai tas neko nendarīs, bet tev būs vieglāk:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]up
2012-04-20 09:56 (saite)
es te nepiekrītu. mēs ar B neesam bijušas šķirtas, bet viņa nav jau 2,3 gadus pārtraukusi mosties naktī un prasīt ēst/dzert, turēt roku, gulēt virsū, kā dēļ es esmu hroniskā miega badā un lēnām jūdzos nost. kurpretim puika, ko uzreiz pēc dzimšanas no manis atšķīra uz 3 dienām vienmēr ir bijis pašpietiekams un patstāvīgs

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]up
2012-04-20 09:58 (saite)
jā, un puika gulēja otrā istabā no dienas, kad viņam palika 6 mēneši. man nav ideju, kad es varēšu pārbīdīt Belli (dr teica, ka jāliek gulēt pie brāļa, bet man bail, ka viņš viņu nospiedīs un sāksim mēģināt, kad brālim nebūs jāceļas uz skolu - brīvlaikā)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2012-04-20 11:26 (saite)
vaino arī tu sistēmu, ko mums vēl citu vainot!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?