mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2012-04-03 23:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tikko mums bija izdevies aizmidzināt bērnus, arī kaimiņienei savu ļoti skaļi bļaujošo nabadziņu, ienāca māsa, ieslēdza gaismu un bez ceremonijām ielaida eiženam 2 šprices. kaut kā viņu iemidzināju, bet otrā gultā iet vaļā jandāliņš. Un te ož kā kaut kādā bangladešā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blond
2012-04-04 03:04 (saite)
šausmas
redzi, ne visas māsiņas ir jaukas

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]blond
2012-04-04 03:06 (saite)
vajadzētu rīt kārtīgi nopratināt ārstu - kas, galu galā, ir diagnoze, un izdomāt, vai labāk nebūtu no tās slimnīcas laisties prom. ja neliek sistēmas un tikai jāšpricē - to vari izdarīt pati mājās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2012-04-04 08:24 (saite)
Es jau to darīju, mani pierunāja vēl 1 sistēmu izpilināt. 1 sist = 10 h (kurās bērns nedrīkst izkustināt kāju). Tagad gaidīsim ko teiks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]maya
2012-04-04 09:00 (saite)
es tās māsiņas guļošajai Marei klāt nelaidu. tad nu viņas nāca un špricēja, kad bērns bija pamodies. teicu, ka veselībai vajag mieru, tāpēc jau tā stresainajos slimnīcas apstākļos katra miega minūte svarīgāka par visām viņu špricēm. vēl es mēģināju mainīt palātu, jo mums arī bija ļoti skaļš kaimiņš, kurš vispār negulēja, bet tad mani sabaidīja ar to, ka citur mēs dabūsim infekcijas. un antibiotikas, kuras garāmejošajam ausu dakterim ienāca prātā nozīmēt Marei, mēs arī nedevām, tāpēc, ka nebija nemazākās pārliecības, ka tas iekaisums tur ir un tā garāmejot viņu ir iespējams ieraudzīt. galu galā mēs tais slimnīcā nonācām ar zāļu izraisītu alerģiju.
nu un pēc otrās dienas, kad akūtie simptomi bija garām, es pateicu, ka viss - braucam mājās un, ja vajadzēs arī to sistēmu atbaruksim, uzliksim un dosimies prom, jo 2 gadus vecs sīcis, kurš nedrīkst kustēties un, kad drīkst, tad nedrīskt iet ārā no 1 kvm lielas palātas, tādos apstākļos var kļūt tikai slimāks.
tas viss, protams, daudzmaz normālā veselības situācijā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?