mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2012-03-02 21:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien visu dienu mocos ar šausmīgām galvassāpēm. screw yous visas, kas var bērnus audzināt, strādāt un vēl studēt vienlaicīgi. man ar to strādāšanu ne bērns tiek audzināts, ne darbs labi padarīts, turklāt pēc 3 dienu darba man ir tāds miega bads, ka organisms ierubī smagāko migrēnu ar vemšanu un aklajiem plankumiem acīs, un es nevaru pabeigt vairs otru darbu. nē, nu es pabeigšu rīt no rīta, bet otrreiz vairs neuzņemšos "tādu vienu, mazu tulkošanas darbiņu", jo es vienkārši nomiršu bez pārspīlēšanas (sajukusi jau esmu)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blond
2012-03-02 21:25 (saite)
tu visu izdarīsi, un tas viss aizmirsīsies. un bērns necietīs. kļūs tikai stiprāks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2012-03-02 21:54 (saite)
vienkārši nākamnedēļ es tā vairs nedarīšu. pastrādāšu tikai mazliet un miers. mana galva ir kā smalks instruments, kuru nevar tā tērēt no rīta līdz vakaram :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2012-03-02 21:57 (saite)
nu redzi, tu pati to jūti un pati vari regulēt. es tikai vēlreiz saku - viss būs labi. kad eiženam būs 18 (kā aleksim nākamnedēļ), tu visu to būsi jau mitoloģizējusi:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2012-03-02 22:34 (saite)
ai, es neko nevaru regulēt.. bet es gribu vēl bērniņus. apsveicu ar izaudzināšanu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2012-03-02 22:40 (saite)
HA-HA. Tu domā, ar tiem 18 viss beidzies?:) Neceri. Man pat vēl par zaķi, kuram jau 34 (?) ir kreņķi un satraukšanās. bet nu es ceru, ka laikus esmu atlaidusi viņus vaļā, īpaši jau aleksi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]blond
2012-03-02 22:41 (saite)
bet bērniņus taisi vēl droši, jo tu esi laba mamma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gedimmteversion
2012-03-02 21:32 (saite)
izgulies gan, tas ir ļoti svarīgi. termiņi un nauda var gaidīt!

(Atbildēt uz šo)


[info]helvetica
2012-03-03 03:48 (saite)
vislabākais, ko var ar mazu bērnu darīt, ir to audzināt. darbi, studijas etc. pagaidīs. Vai arī, ja ir nepieciešama nauda, tad nolikt, piemēram, divas darba dienas nedēļā, kurā visu iekārtot tā, ka tikai rukārukārukā bērnu redzot no rīta un vakarā, vai - lielākā vecumā - neredzot nemaz (izbraucot uz ofisu, vecāku/radu/draugu dzīvokli u,tml.)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2012-03-03 03:55 (saite)
es jau tā biju iekārtojusies apmēram, jo principā jau man prasās kaut ko vēl darīt.. taču es nevaru izpildīt dedlainus, kas pēkšņi pietuvojas ātrāk nekā bija teikts un tml neparedzētas lietas, jo tas ir kaut kā pieņemts laikam, ka projektu pildītājiem naktsmiers nepienākas..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2012-03-03 04:03 (saite)
i mean, ja man pasaka pirmdienā, vai varētu nedēļas laikā, es pasaku - ok, sūti. bet man atsuta 3dien vakarā (sorry for slight delay!) un nedēļa izrādās, ka beidzas 5dien no rīta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2012-03-03 04:16 (saite)
pipeles. bet var arī spirināties pretī, vismaz es pēdējā laikā aizvien vairāk sāku neizjust vainas apziņu, kad novelku dedlainus no sevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Saprotu, nu, ka tur komanda un gaida u.tml., bet nav au raķešu zinātne, diena šurp vai turp gabalu nevienam nenoraus, it īpaši, ja vēl pats saņem stafu no citiem novēloti, tad vispār bez stresa (tāpēc es reizēm mēdzu nevērt vaļā darba epastu, lai priekšlaicīgi nesastresotos par bakstīšanu pulkstenī, kad gatavs, tad atveru un uz kašķīgajiem last call epastiem vnk nosūtu izpildītu darbu).

nevar kkā padzīvot uz parāda vai pārtikt no līdzcilvēku labvēlības, tā teikt, līdz ar dārziņā iešanu parādīsies nedaudz vairāk plānojama brīvā laika..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2012-03-03 04:33 (saite)
vairāk brīva laika, ko dāvāt kaut kādiem dedlaineriem? :)
es jau nemaz nezinu, vai vispār laidīšu dārziņā. man nav arī jausmas par to, kur un kā es vispār būšu pēc pāris gadiem. un frīlanss ir manam dzīvesveidam piemērotākais peļņas veids, jo es mēdzu mainīt valstis un aizraušanās, bet tas sāk izrādīties besīgi, jo, iesaistoties projektā, man nevar būt ne brīvdienu, ne slimdienu, turklāt neviens nesola, ka ari nākamnedēļ šis darbs vēl būs. un es stresoju un uztveru tās lietas personīgi, jo tomēr tos darbiņus pildu ar atdevi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2012-03-03 04:47 (saite)
nuja, grūti kko prātīgu pateikt, jo katram tas individuāli.
es arī esmu oficiāls pašnodarbinātais šo pašu iemeslu dēļ, vienīgais tagad reāli nožēloju to laiku, ko ar bebi uz vienas rokas un ar otru roku pc bakstot darīju fakin naudas darbus vai visa tā negulēšana, nogurums, nepieciešamība 'būt uz strīpas' ar citiem projektbiedriem etc., un kā rezultātā arī bebis cieta no nervōzas stervōzas besīgas mammītes. Tādā ziņā, ja uzrastos otrs bebis, nevienā brīdī neatkārtotu šo pirmā bērna scenāriju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2012-03-03 04:55 (saite)
es kaut kā ļoti apzinos, kad esmu jau par daudz aizrāvusies ar darīšanu un sāku ņemt nost uzmanību bērniņam, un likās, ka esmu atradusi izeju ar auklīti 2-3 reizes nedeļā pa dienas vidu, iznākot laukā tikai iedot krūti un bučiņu. bet, acīmredzot, tie arī ir griesti - vēl vairāk laika es izbrīvēt nevaru un nevajag. es bildēs un spogulī reāli izskatos jau traka no tā miega bada.
plus, vēl ir tāds apstāklis, ka ārpus visiem darbiem un bērniņiem, man naktīs domājas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?