mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2011-10-19 01:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
esmu trīra melanholijai 3/4 un man besī. ir foršas ainas, piem, tā ar māti pie galda, ir smuki kadri, aktieri un vietas, bet viss kopā man par krāšņu un uzbāzīgu.. būtu pieticis vien ar dūsktī iestrēgušo kāzu limuzīnu. un visa tā palēninātā, simboliem pārbagātā simfonija sākumā un mana hate-actress ginsbūra..
ā nē, tagad skats ar krusu gan ir smuki bēdīgs.
"tree of life" patika daudz labāk, tikai tas arī - piesaka lielu tēmu un beigās tāda tukšuma sajūta - ka neko jau nevar atrisināt tik lielā tēmā, ne ari iedot atbildi, tikai estetizēt. un 'tree of life' planētas bija daudz smukākas.
vispār man patīk filmas par greznās mājās iesprūdušām ģimenēm, piemēram, Pasolini Teorēma, kur kā komēta ierodas negaidīts viesis un pārguļ gan ar dēlu, gan meitu, gan māti un vēl kleitu.
beidzās. ups, nē nu vispār jau normāli.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]murzilka
2011-10-28 12:59 (saite)
gensbuurai man laikam taa iekaisusii mute traumee, bet patiik vai nepatiik tieshi taa gluzhi nesanaak pateikt. nepatiik ka parakstiijaas tik taal antikristaa. jaa "shkjeljot viljnus" man ar shkjiet labaakaa triira filma. bet juutot metodes saraudinaashnai man ar kaitina laigan peedeejaa laikaa raudaashna man vairs taa nemulsina, bet varbuut esmu iemaacijusies raudaat.
par ironiju un gaumi jaa varbuut tev taisniba, bet es kaukaa sasleedzos ar visiem tiem prototipiem un likaas ka lai arii ir gaumiigaakas lietas par ko runaat, manupraat taa viss nav ka triiram ir palikushi tikai panjeemieni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2011-10-28 13:02 (saite)
gan jau ka nav tikai paņēmieni, es ceru, ka nav! bet nav vairs tas grūdiens, kas šķeļot viļņus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]murzilka
2011-10-28 13:18 (saite)
es tik aizdomaajos par pashu triiru ,kam vinjam tas publiskais hitlera sapratiens? nu skaidrs ka cilveeka nezheeliibai nav robezhas , skaidrs ka veel jooprojaam eksistee pozitiivais fashims, bet kam vinjam par to vaavuljot, bet mosh arii ciuveeks aizmuldeejaas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]murzilka
2011-10-28 14:44 (saite)
un veel triiraa trisaas))gribeeju pateikt ka manupraat melanholija lai arii afishas veidaa runaa par cilveciko mulkjiibu, par vientuliibu, par apjukumu, bezpaliidziibu un neticiibu, par to pashu nulles punktu, lai arii bez pinceteem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2011-11-04 21:05 (saite)
YouTube ir ieraksts, kur viņš to saka - var redzēt, ka viņam vienkārši vienalga, pateica un viss, brīvas valsts brīvs pilsonis, pasaka, kas uz mēles, un pats no tā nenobīstas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?