mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2011-06-02 20:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mans personīgais priekšstats par dzemdībnamu līdzšim ir diezgan labs. personāls liekas korekts, nepārsaldināts un neuzbāzīgi izpalīdzīgs.
vecmātes guntas freimanes lekcija kaut vai pēc pasniegšanas kvalitātes un valodas raituma bija viena no labākajām lekcijām, ko nācies dzirdēt pēdējo gadu laikā visādos semināros dažadās valstīs. labāka par most of kim? vieslekcijām.
protams, ja neskaita 90to sākuma vhs video ar pozām. bet pieņemu, ka arī tas ir pedagoģiski veiksmīgi izvēlēts- tā poļu valodā tulkotā dzemdību šovu aktrise ar milzīgo plīša dzemdi ir tik cheezy, ka mūžam neiazmirstama. turklāt, neatstāj vietu ilūzijām par laikmeta garu, ar kuru var nākties sastapties iestādē.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helvetica
2011-06-02 22:12 (saite)
un par fūdu runājot - ātri vien iemācīsies, ko ēst un ko neēst, ja negribas stundām ķērcošu sīko pirdināt, kam vēders no gāzītēm uzpūsts un sāp... :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]avral
2011-06-02 23:09 (saite)
tu, par sevi runājot, arī izvēlies tik degradētu un degradējošu leksiku, vai tikai attiecībā uz savu bērnu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2011-06-02 23:11 (saite)
liecies mierā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]susure
2011-06-06 00:54 (saite)
caur mātes pienu var nodoties zāles, vitamīnin daudz kas cits . Var tikt izmainīta garša. Uzskats, ka šķiedrvielas no mātes ķermeņa, nonāk piena un tad bērnā un tad bērnam rada gāzes, ir novecojis.
Neesmu dzirdējusi par nevienu reālu gadījumu, ka tad kad māte sēž tikai uz rīsiem un vārītas vistas, bērnam pēkšņi vairs vēders nepūšas.
Ja zarnas nav gatavas pienā esošās laktozes šķelšanai tad tu vari kaut uz ūdens sēdēt. Jautājums par to cik tas bērns ir tolerants pret tādu darbību zarnās.
Un vēl jāatcerās, ka lielāka jēga būs iemācīties vingrinājumus un masāžas paņēmienus pret gāzītēm nevis ierobežot savu ēdienkarti

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2011-06-06 07:31 (saite)
esto mi znajem, eto mi prohoģiļi, varbūt es izklausos no patiltes, bet visus šos padomus un mācības esmu sanēmusi arī no ģimenes ārstes, vecmātes, hendlinga māsas un krūts barošanas konsultantes (ko tagad es labprāt ar savām rokām nožņaugtu par viņas "padomiem"). 12 nedēļas, gandrīz kā grāmatā rakstīts, vēders mācījās ēst pats. Tiesa, bija liste ēdienu, kurus lietojot uzturā un pēcāk barojot bērnu (lielākoties svaigi eksotiski augļi, garšvielas, rūgstoši produkti u.tml.), vēdera pūšanās bija tik izteikta, ka nekādas masāžas, hendlingi, sildīšanas, fenheļi, espumizāni u.tml. nelīdzēja. Un sāpošu vēderu bērnam diezgan viegli noteikt un nesajaukt ar jebkādām citām sāpēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2011-06-06 09:06 (saite)
vajadzēja sadot žagarus!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?