Uldis ([info]uldy) rakstīja,
@ 2010-10-29 18:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Outsourced - mana jaunā aizraušanās
Gribēju padalīties ar savu jaunāko aizraušanos - seriālu Outsourced. Seriālam pagaidām tikai 6 sērijas ir iznākušas, pie tam jaunākā - tikai vakar.
Kāpēc ar šo esmu aizrāvies? Vairāki iemesli:

1)Jo seriāls ir uz filmas Outsourced motīviem bāzēts - jauns amerikāņu puisis atnāk uz darbu un kontatē, ka viņa nodaļa ir atlaista un viņam tiek piedāvāts vadīt jauno zvanu centru nekur citur kā Indijā. Tā kā man zvanu centru/helpdesku darbs ir sirdij tuvs, tad seriāls par to man ir kā medus maize. :)
2) Pēdējos mēnešos Lattelecomā sanāca pastrādāt kopā ar indiešiem - viņu darba kultūras fenomens ir interses vērts... :)
3) Iemesls - aktrise Pippa Black. Viņai gan ir netaisnīgi un nesaprotami maz ekrāna laika iedalīts, būs jāraksta petīcijas... :)


Katrā ziņā, man nu ir gan savs mīļākais seriāls, gan mīļākā aktrise - būs ko atmiņu kladēs ierakstīt.
Pats seriāls nav līdz asarām rēcamais - drīzāk tāds mīlīgs. Vakar paskatījos dažas IT Crowd jaunās sezonas sērijas - tur smiešanās bija vairāk.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hessin
2010-10-29 20:30 (saite)
hehe, gandrīz vai klasika. Cerams, ka jums tur kāds cultural learning ir vismaz noticis :) Un ka Ltc tiešām saprot un izprot, uz ko ir parakstījies ar indiešiem "lētāk un ātrāk".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?