only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2009-01-08 22:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
shodien bija maksimaali diivaina diena. saakaas viss ar to, ka mana mamma atpeerk no kaut kaadas pustrakas juristes vinjas vecriigas dziivoklja meebeles (vinjai steidzami vajag naudu so mees dabonam tiiri labas ikea meebeles par smiekla naudaam). dalju mees jau esam savaakushi, shodien demonteejaam virtuvi. dziivoklii taada pati temperatuura kaa laukaa, elektriibas nav, nekaa nav. saimniece mums iedevusi atsleegas taa nu mees tur rosamies. kaadaa briidi veras valjaa durvis, naak iekshaa viirietis, nedaudz izbriiniijies un jautaa ko mees te daram. vaards pa vaardam, vinsh izraadaas maajas paarvaldnieks, duuda ir paraadaa pamatiigu naudu par dziivoklja iiri, taapeec nekaada meebelju veshana prom nedriikst notikt. nu es, protams, viegli uztraukusies un apjukusi vinjam arii atdodu atsleegu saishkji...
pat neiedomaajos, ka pie taam atsleegaam klaat bija arii citas un liidz ar to es ievaariiju paaaaaamatiigu putru, kas beidzaas ar zvaniishanos un pamatiigu kashkji ar manu maati, kad es uz vinju auroju pa telefonu pa visu Galeriju Centrs.
taa redz paar vieglpraatiigaas juristes galvu naaca sodiiba par visiem vinjas greekiem manaa personaa :)
bet to ka es esmu neiedomaajama aunapiere, tas jau sen ir skaidrs. it sevishkji briizhos, kad man ir jaatur liidzi manas maates afeeraam.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lee
2009-01-08 23:37 (saite)
Cmōn, you do your best! Un Tu nevarēji zināt par kādiem sū** parādiem!
Ja mani tik ļoti satrauktu, es arī droši vien sadarītu kaut kādu baigo erroru vai arī.. sāktu runāt kā Latvijas radio 1 - ļoti pārliecinošā balsī & bez apstājas, krietni vairāk samulsinot visus klātesošos :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2009-01-08 23:40 (saite)
nujaa bija jociigi no abaam puseem. jo buutiibaa paarvaldnieks atnaak - a pa dziivokli rosaas pilniigi sveshi cilveeki un mieriigaa garaa vaac visu aaraa :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shrdlu
2009-01-08 23:41 (saite)
kriiize...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2009-01-08 23:43 (saite)
o jaa & taa juriste izskatiijaas toch taada "s privetom"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]electical
2009-01-09 13:04 (saite)
A tu pasaki, ka tev pārdeve mēbele sun tu vāc ārā un viss, un pārvladnieks var iet ieskrieties cik grib, jo pieder viņam tikai grīda, sienas un griesti, bet ne mēbeles.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2009-01-09 22:31 (saite)
nain, tas viss vinjas paraadu deelj bija arii iekjiilaats.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?