only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2021-08-07 21:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kas vakarā vāra tom yum, tas es.

cik var gatavot, bļin.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kisswithafist
2021-08-07 21:36 (saite)
un gurķīši vēl tā, bet izmantošu izdevību pasūdzēties, ka ir cilvēki, kas konservē pākšu pupiņas. bet ne tā, ka interesanti vai marinēti, vnk konservē. un laikam nedakonservē, jo jātur ledusskapī. garšo pēc miskastes. kāpēc tā ņemties, nevis vnk sasaldēt, es nezinu. ja nav, ta nav :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2021-08-07 21:59 (saite)
jā, es arī nesaprotu koncepciju tām pupiņām. ar viņām pēc tam paredzēts darīt tieši ko ar tādām marinētām, zupā likt nevar, cept nevar...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neraate
2021-08-07 22:01 (saite)
Koa? Pirmo reizi dzirdu. Mēs saldējam sviesta, pārējās žāvējam un pirms lietošanas mērcējam

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kisswithafist
2021-08-07 22:02 (saite)
jā, saliek burciņā stateniski, pieliek ķiploku, uzlej sālījumu? marinādi? tbh, nekad neesmu mēģinājusi tiktāl izgaršot, un aidā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?