only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2020-11-17 14:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
18. novembris
es esmu noilgojusies pēc svētku gatavošanas, nevis ikdienas ko-lai-atkal-uztaisa-ko-visi-varētu-ēst bezdomu režīma.
tāpēc rīt taps varena svētku maltīte un arī saldais!
un izdekorēts galds, jo vajag!

kādas jums idejas?

es domāju par krāsnī ceptu zivi
citronu risotto https://www.bonappetit.com/recipe/lemon-risotto-with-roasted-cherry-tomatoes
paprovēšu kaut ko līdzīgu tam, ko amīši sauc par 'stuffing' un gatavo uz Paldiesiņa dienu
svaigos burkānu-apelsīnu salātus

un izmēģināsu izcept Pasteis de nata. pildījumā iemetīšu pa dzērvenei, lai tautiskāk :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2020-11-17 22:59 (saite)
Jums ar vērienu! Es sataisīju bulciņas, mēģināšu sarkanbaltsarkanu krēma kārtojumu. Domāju par red velvet cake, bet pārak dsudz sastāvdaļu, kuru mājās nav.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2020-11-17 23:03 (saite)
izklausās apjomīgi bet patiesībā nav, jo zivs cepas ātri, risotto taisīšu, jo ir mammas iedota burciņa ar buljonu, bet zupu īsti negribas, tas "stuffing" īstenībā ir tikai variācija par krāsnī ceptiem dārzeņiem un burkānus sarīvēt vispār nav grūti.

trakākais laikam būs taisīt olu krēmu tām kūkiņām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?