only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2020-11-17 14:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
18. novembris
es esmu noilgojusies pēc svētku gatavošanas, nevis ikdienas ko-lai-atkal-uztaisa-ko-visi-varētu-ēst bezdomu režīma.
tāpēc rīt taps varena svētku maltīte un arī saldais!
un izdekorēts galds, jo vajag!

kādas jums idejas?

es domāju par krāsnī ceptu zivi
citronu risotto https://www.bonappetit.com/recipe/lemon-risotto-with-roasted-cherry-tomatoes
paprovēšu kaut ko līdzīgu tam, ko amīši sauc par 'stuffing' un gatavo uz Paldiesiņa dienu
svaigos burkānu-apelsīnu salātus

un izmēģināsu izcept Pasteis de nata. pildījumā iemetīšu pa dzērvenei, lai tautiskāk :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]negaisiic
2020-11-17 21:33 (saite)
bet, ko es gribēju vispār sacīt - izklausās tik gardi, ka gribētos uz ballīti pie Tevis! :)
mums visdrīzāk būs cepetis, pie tā laikam krāsnī cepti dārzenīši (ir cepamķirbis, burkāni, paprika, puķkāposts un vēl kaut kas apēdams, lai patukšotu ledusskapi). Saldajā visdrīzāk vienkārši putukrējums ar upenēm, tas viss saldētavā pastāvējis kādu brīdi.
Un vēl arī manis ceptā čabata tur kaut kur figurēs, tā jau ir gatava.
Un galds būs gan dekorēts, ir pat jauns galdauts!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2020-11-17 22:59 (saite)
lūk, uz jaunu galdautu es pat neatvēzējos, varbūt ka vajadzēja tomēr...
man ļoti patīk krāsnī cepti dārzeņi, jo tur tiešām var iecepināt pašu velnu iekšā :D

un, protams, ka es labprāt uztaisītu lielu ballīti ar visiem draugiem, bet nu jāiztiek kā ir un cerams nākamgad jau varēsim pašaut vaļā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zin
2020-11-19 01:45 (saite)
es ar kāreiz nesen padomāju, ka ilgojos pec tādas ballītes..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?