only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2020-11-17 14:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
18. novembris
es esmu noilgojusies pēc svētku gatavošanas, nevis ikdienas ko-lai-atkal-uztaisa-ko-visi-varētu-ēst bezdomu režīma.
tāpēc rīt taps varena svētku maltīte un arī saldais!
un izdekorēts galds, jo vajag!

kādas jums idejas?

es domāju par krāsnī ceptu zivi
citronu risotto https://www.bonappetit.com/recipe/lemon-risotto-with-roasted-cherry-tomatoes
paprovēšu kaut ko līdzīgu tam, ko amīši sauc par 'stuffing' un gatavo uz Paldiesiņa dienu
svaigos burkānu-apelsīnu salātus

un izmēģināsu izcept Pasteis de nata. pildījumā iemetīšu pa dzērvenei, lai tautiskāk :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kisswithafist
2020-11-17 15:36 (saite)
Moooška satīs suši, ja pārvarēs slinkumu aiziet līdz veikalam un tur būs zivs. Ja ne, esnez, pelmeņi? Slinkums tak.

Ā un citronu risoto ir foršs ar fenheli, dod ziņu, ja interesē recepte, jo daudzi par fenheli viebjas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2020-11-17 18:49 (saite)
iedod tāpat recepti, bet šoreiz es ar fenheli neriskēšu (un jau biju grocery shopping), bet citā reizē varētu noriskēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kisswithafist
2020-11-17 18:50 (saite)
Paskatījos to tavu recepti, būtībā tas pats, tikai kopā ar sīpoliem pieliek smalki sagrieztu fenheli :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2020-11-17 20:03 (saite)
ā, ok, nu tad piefiksēju nākamajai reizei :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?