only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2020-11-17 14:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
18. novembris
es esmu noilgojusies pēc svētku gatavošanas, nevis ikdienas ko-lai-atkal-uztaisa-ko-visi-varētu-ēst bezdomu režīma.
tāpēc rīt taps varena svētku maltīte un arī saldais!
un izdekorēts galds, jo vajag!

kādas jums idejas?

es domāju par krāsnī ceptu zivi
citronu risotto https://www.bonappetit.com/recipe/lemon-risotto-with-roasted-cherry-tomatoes
paprovēšu kaut ko līdzīgu tam, ko amīši sauc par 'stuffing' un gatavo uz Paldiesiņa dienu
svaigos burkānu-apelsīnu salātus

un izmēģināsu izcept Pasteis de nata. pildījumā iemetīšu pa dzērvenei, lai tautiskāk :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shelly
2020-11-17 14:53 (saite)
Cepšu zeltplekstes filejas uz pannas. Sviestā. Uzkodā jau iepirku kūpinātu siļķi un spāņu desas. Un galdautu ar latvju zīmēm arī nopirku :D
Un ar to visu ar Lauvu iesim pie maniem vecākiem, kuri ceps cepeškrāsnī tupeņus, visādus dārzeņus un 1 cuciņ ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2020-11-17 15:00 (saite)
nu super, izklausās mega gardi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?