only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2019-06-04 18:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
iesakiet savus ideālos pret-iedegumu līdzekļus gan pieaugušajiem, gan bērniem.
mani šogad Ikšķiles krāmu tirgū jau aprāva līdz koši rozā, vairāk tā riskēt negribu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2019-06-05 09:14 (saite)
minerāli neiesūcas, tur lielākoties ir titāna un cinka oksīds. vismaz pēdējam jāizklausas drusku pazīstamam.

ādas tipi ir dažādi, jā, arī tādi, kas mazāk cieš no apdegumiem. ādas tipam nav nozīmes melanomas u.c. ādas vēžu predispozīcijai. ar tādām slimo, atvaino, arī melnie. jāsmērē, jo drošāk D vitamīnu uzņemt ar pārtiku - tādā veidā ādas vēža risks būtiski nepieaug. tas viens. tas, ka nesmērējot ar kremiem un regulāri sauļojoties, īpaši, ja tas ir intensīvu lampu solārijos vai regulāri apdegot, arī taču jau sen ir zinātniski pierādīts.
apģērbs un cepurs strādā, ja tas ir blīvs vai speciāli apstrādāts ar pretsaukles filtriem.

āda ir jocīgs orgāns, daudz ko uzkrāj. arī vienreizējai kārtīgai apdegšanai paliek sekas. it kā nemanāmas un nelielas, jo parādās tikai tad, kad ir pietiekoši sakrājies.
vēl jāņem vērā arī klimata aspekts. ozona caurums ir. lielākoties karstajā sezonā puslīdz virs mums. ozons aiztur UVAB. līdz ar to lielākoties neaiztur, tādēļ arī jāziežas.
protams, ka jāseko līdzi tam, lai karstākajā laikā bērni netusē tiešā saulē, bet vēl derīgi iečekot šito un ļoti reti kad vasarā ir tas 1-2.
https://www.meteo.lv/lapas/laika-apstakli/prognozes-un-bridinajumi/uvi-prognoze/ultravioletas-radiacijas-indeksa-prognoze?id=1776&nid=841

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?