only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2018-12-30 20:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
darps ar māgsliniekiem
jēziņ, tie mazie mākslinieki, gribas viņus paņemt ar abām rokām aiz kakla tā maigi un hujākš ar galvu pret sienu, pret sienu, pret sienu
sakarā ar to, ka es esmu atvēlējusi vienu no savām nelietojamām veikala telpām dažādām izstādēm mans telefons tagad lido nezināmus ceļus pa visādiem kaktiem un ik pa brīdim parādās man te sniegpārsliņas, ūnikālie talanti, kas tikai ēēē, nu, nespēj uzturēt normālu civilizētu komunikāciju kaut vai par tādiem niekiem, kā telpas aizņemšanu uz neilgu laika periodu.

vasarā bija gadījums, kad es aiz bemiega skatoties instastorijus vitnesēju pritonu tepat, tajās "so called" izstādes telpās. vaininiece man appīpējusies teica, ka šī esot performance (paralēli cilvēki kaktā ļoti neskaidrā pŗatā sevi aptetovē) un pēciztādes ballīte.

pēc tam atnāca nu jau slavenais zirnekļcilvēks, kura kuratore man 3 mēnešus pirms notikuma terorizē, lai es viņai tūlīt pat atsūtu līgumu un pēc tam neatbild ne uz vienu ziņu (vēlāk izstāde notika Tallinasielas kvartālā). zinkā, man jau nav žēl, bet tu, suka, pasaki, nē, paldies, lai es neatsaku citiem taviem bēdubrāļiem.

un tagad es esmu dabūjusi sev pavisam pavisam mazu gurķīti, komunikācijas prasme tuvu nullei, sms teksti a la "nu kas ar tām telpām" un tikko atnāca ziņa vai viņi varot tagad vakarā iet līmēt plakātus... aha, un ja kāds uzzvanīs policijai par vandālismu tad es varēšu svētdienas vakarā iet skaidroties un vilkt ārā līgumus andwhatnot.


es, protams, turpināšu atbalstīt māksliniekus, bet nu BĻĢ.

bet Maija gan ir <3, nulle pārmetumu viņas virzienā, es apbrīnoju, ka viņa ar šīm te sniegpārslām tiek galā.
es reiz citas idejas sakarā viņai pajautāju vai ir vērts uzrunāt jaunos studentus, lai viņiem tiek prakse vai darbiņš un viņa atklāti teica, ka nav vērts. šī paaudze esot tik iedomīgi savā unikalitātē, ka darbs visticamāk palikšot nedarīts, jo *žests*nopūta*


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iive
2018-12-30 21:01 (saite)
:D
Now this is quality content

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2018-12-30 21:21 (saite)
es iedzēru vīnu un man atvērās stāstāmais. vienlaicīgi feispalmoju un rēcu. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iive
2018-12-30 22:06 (saite)
Bet par to praksi, iespējams, vērts LKA kultūras menedžeru bakalaurus uzrunāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]indulgence
2018-12-31 06:34 (saite)
Savulaik, kad mēģināju rīkot sociālā plakāta izstādes, viens potenciālais mecenāts man atteica, sakot: "Es nekādus māksliniekus vairs neatbalstu un neatbalstīšu, jo man nepatīk ļaudis, kuri nevis pasaka "paldies", bet uzskata, ka tas ir mans pienākums, un viņi mani ar savu esamību aplaimo". :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2018-12-31 08:45 (saite)
:D izklausās pazīstami

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]f
2018-12-31 10:33 (saite)
paldies, tas bija skaisti! :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?