only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2016-10-24 21:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
fūdblogere Lūcija
iespējams, ka Lūcijai tāpat kā man un manai mammai būs ķēriens uz ēst gatavošanu. nupat ciemojoties pie vecmāmiņas, viņa ir izdomājusi kā pareizi pagatavojama viņas mīļākā bērnudārza zupa (makaronu piena zupa. aha, i know!) un ļoti laipni dalījusies ar recepti ar visiem tuvākajiem. apmācījusi radinieci, mammas darba kolēģes pagastā, mūsu mājas meistarus, kas dara siltināšanas darbus.
pēc viņas domām zupa pagatavojama tā, ka makaronus izvāra ūdenī, tad liek šķīvī un tad aplej ar aukstu pienu kā brokastu pārslas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rediiss
2016-10-24 21:43 (saite)
nu, ko, atliek tikai izmēģināt recepti! :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2016-10-24 21:47 (saite)
es saprotu, ka recepte jau ir laista apgrozībā :D

tiesa ar nelielām vecmāmiņas veiktām izmaiņām ;) bet tas jau netraucē dalīties ar recepti

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2016-10-24 22:17 (saite)
nu, kāpēc neviens nekad neturas pie receptes, vienādiņ ievieš savas variācijas! :DD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]missalise
2016-10-24 22:25 (saite)
Vispār es arī ēdu vienmēr tā, ka izvāru makaronus, tad ieleju šķīvī un pieleju aukstu pienu, jo kopš bērnības nedzeru vārītu pienu. Tā ka ar Lūciju es šajā jautājumā saprastos. :)

(Atbildēt uz šo)


[info]shelly
2016-10-24 23:09 (saite)
Es, starp citu, pagājušajā nedēļā vārīju makaronu piena zupu. Un es piekrītu Lūcijai punktā, ka makaronus jāvāra ūdenī (jo piens noteikti sadegs. Es gan pienu ar sviestu pielēju kastrolī un uzkarsēju visu līdz vārīšanai).

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?