only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2015-12-14 22:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ļoti kārojas pākšaugus. šodien man katlā sakrita sīpols, burkāns un selerijas kāts, lai apceptos. tam visam pievienojās tomāts, pupas un turku zirņi. un lai ballīte nekad nebeigtos - saldais krējums, sāls, kajennas pipari, sojas mērce, kumins. aizmirsu ķiploku.

es nezinu, kā sauc to, kas sanāca, bet garšoja labi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zirka
2015-12-14 22:58 (saite)
izklausās labi, es jau mēnešiem briestu pākšaugiem, bet nenobriestu nekādīgi

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2015-12-14 23:12 (saite)
atzīstos, ka es šovakar lietoju tos, kas rimi bundžās. cešos izveidot krājumus ar viskautko (mums janvāris parasti ir ļ. nabadzīgs mēnesis), jo dārzeņi plus kāds pākšaugs un daudz garšvielu, tas vienmēr būs garšīgi un pagatavojami miljons dažādos veidos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2015-12-14 23:39 (saite)
es pat nopirku turku zirņus. tagad tie stāv skapī un sērīgi uz mani skatās. tie čukst "humuss, humuss... iemērc mūs un beidzot uztaisi humusu". bet es joprojām neesmu saņēmusies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?