only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2014-10-22 11:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es visu laiku besījos par to cik grūt ir norīvēt mizu apelsīniem - vinji ir slideni, gludi, nenoturami, apaļi utt. tagad, kad tas pats ir jāizdara ar milzīgiem greipfrūtiem, es ņemu atpakaļ visus tos ļaunos vārdus, ko esmu bildusi par apelsīniem!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]begemots
2014-10-22 11:12 (saite)
a priekš kam?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2014-10-22 11:27 (saite)
marmelādes, marmelādes :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2014-10-22 11:34 (saite)
Ēteriskā eļļa neder? Ja negribas rīvēt citronu vai apelsīnu, es pie visādu izstrādājumu mīklas parasti piepilinu eļļu (aromāts nav tik komplekss kā no miziņas, bet pamata notis ir).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2014-10-22 12:01 (saite)
miziņa šim istrādājumam papildus piedod foršu krāsu un tekstūru. turklāt tados apjomos kā mēs taisam baidos, ka eļļa būs par dārgu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2014-10-22 18:43 (saite)
bet, ja jums tādi industriālie apjomi, ka eļļa par dārgu, tad jau jāinvestē pārdesmit eiro elektriskajā rīvē?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]begemots
2014-10-22 18:42 (saite)
o, skaidrs!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?