only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2014-10-06 11:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es esmu diivaina vai vinji?
Kaut kaa kaitinoshi biezhi man dazhaadi random cilveeki jautaa (vai tieshi iesaka) kaapeec gan es nenozogu marmelaazhu recepti un nesaaku gatavot pati.
Esmu palaidusi garaam, draudziibu un lojalitaati kaads ir atceelis, ja?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smille
2014-10-06 13:34 (saite)
Papildus visiem iepriekšējiem komentāriem - un tāpēc to mazo biznesu ir tik maz, jo vienam pašam tak visu nepavilkt, bet lojālu darbinieku atrast ar nav vienkārši. Bet tam jau jānāk ar laiku, cik ilgi tad mums te demokrātija un kapitālisms ir, knapi viena paaudze būs uzaugusi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2014-10-06 13:53 (saite)
es gan domāju, ka ir neprātīgi naivi iedomāties, ka nelojālie darbinieki tā nu vien noskatīsies varenās idejas un cirtīs augšā savus kantorus. pat jādomā, ka mazo biznesu būtu nemērā daudz, ja katram, kuram ienāk prātā ģeniālā doma nopizģīt, piemēram, marmelādes recepti, būtu iekšā arī uzcirst augšā savu siju, tikt galā ar juridisko un grāmatvedisko pusi, tikt galā ar pvd, varbūt pat spēt īrēt telpas, varbūt pat algot kādu darbinieku, galu galā pārdot savu produktu, un ne tikai vienu reizi, padarīt produktu atpazīstamu, un nevienā solī nenošaut greizi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smille
2014-10-06 16:23 (saite)
Nu tur jau tā lieta, ka diez vai būtu tās iekšas, bet, manuprāt, daudzi to nesaprot un tāpēc novērtē savu darbu neadekvāti. Un tāpēc tvarj saņem tādus ieteikumus.
(un, ko neuzrakstīju, es nedomāju, ka tā ir vienīgā, pat ne lielākā mazo uzņēmēju problēma, tikai viena no)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?