only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2013-11-20 19:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gribu
lielmilzu katlu ar soļanku mmmm!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2013-11-20 21:33 (saite)
es nesen taisīju boršču bez skābētajiem kāpostiem (nebija). un secināju, ka nākošreiz ofic jāliek skābētie kāposti. bija ok, bet būtu bijis labāk ar.
un gulašzupai vajag atrast īsto recepti, eh. ziema vispār ir laba ar to, ka var vārīt visas šitās sātīgās zupas. iepriekšējā vakarā izvāri un tad nākamajā dineā vispār gandrīz nav jātaisa ēst :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2013-11-20 21:35 (saite)
skābie kāposti borščā mūsu ģimenē is a no-no :D

pilnīgi piekrītu un kaut ko līdzīgu jau rakstīju augstāk traffico. es ciešu no tā, ka man ir pārlieku mazs katls

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2013-11-20 21:38 (saite)
ko tad jūs liekat skābumam? es izspiedu teju trešdaļu citrona un tāpat gribējās vēl bišķi skābāku un intensīvāku to garšu.
Tev nebija viens paliels? manējais ir knapi 4l, bet mums pietiek principā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2013-11-20 21:41 (saite)
mūsu receptē iet klāt etiķis dārzeņiem, lai tie saglabātu krāsu, un, ja pareizi atceros, arī tomāti.

tas ir zepter katls, kurš pa vasaru dzīvo laukos. ceru drīz viņu izdīkt atpakaļ uz ziemas mēnešiem :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2013-11-20 21:43 (saite)
ā, nu jā, kko par zepter arī atceros.
man ir bail no etiķa. es nezinu, kādeļ. tomātu bišķīt liku, bet, šķiet, par maz.

kaut kad taisīju vienu jocīgu boršča versiju, kurā bija arī gulašzupas elementi, tas bija īpatnējs bet ļoti foršs. ar kraukšķīgiem (bet ne zaļiem) dārzeņiem un daudz liellopgaļas. mmmm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zirka
2013-11-20 22:49 (saite)
es etiķī sutinu bietes, tad var noliet to etiķūdeni nost un mest bietes pārējam klāt atsevišķi, ja bail no etiķa pārdozēšanas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zirka
2013-11-20 22:56 (saite)
bet, kad tā padomā, ja reiz es lieku gan kāpostus, gan etiķi bietēs, tad varbūt tādu skābkāpostboršču arī vērts noprovēt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2013-11-20 22:58 (saite)
man viss garšo, ka tik zupa! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zirka
2013-11-20 22:46 (saite)
es tieši gaidīju, kad kāds protestēs pret skābajiem kāpostiem borščā :)
redzu, ka gatavo gluži pēc manas modes

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2013-11-20 22:47 (saite)
Ukrainas vecmāmuļas recepte hai-fāiv! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zirka
2013-11-20 22:49 (saite)
māmuļas, vecmāmuļa par mūsu "boršču" krīt ģībonī
(kirovogradas apgabalā bietes borščā neliek, tikai tomātus)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zirka
2013-11-20 22:50 (saite)
bet jā, rokraksti līdzīgi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?