only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2013-08-07 12:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
miiljie
Padalieties ar mani ar droshticamu tkemali recepti. 2 vai 3 gadus peec kaartas es improvizeeju, bet nekas 'ar karoteem eedams' man taa arii neizdevaas, tikai tik daudz cik galju vinjaa vareeja iemarineet. Redzeeju, ka radiniecei alichas pa celju meetaajaas un manii iesleedzaas latviesha spiits par neapguustamo gruziinju recepti. Kas tur jaaliek, kaadaas proporcijaas un kaadaa seciibaa?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2013-08-07 12:56 (saite)
haha es šito izkopēju no vienas vecas cibas sarunas, kurā arī tika uzdots jautājums par cukuru :) visi tkemali, kurus esmu ēdusi un pati vārījusi, ir skābi, tā ir viņu galvenā iezīme, ar cukuru tur sanāks kaut kas līdzīgāks zaptei, nevis tkemali

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?