only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2013-08-05 23:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaapeec
Jaa, kaapeec neviens neraksta par taam vaajpraatiigajaam baileem, kas naak liidzi, kljuustot par vecaaku. Tev tiek iedots mazs cilveeks, par kuru ir jaaparuupeejas un peekshnji tu saproti, cik tieshi debiila ir shii pasaule. Reizeem tiiri aiz baileem saac uzvesties neadekvaati un paaraak paranojiski.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2013-08-05 23:45 (saite)
vot, pēc algas es labrāt ar Tevi padzertu tēju. kaut kur. ar visiem bēbjiem, cik nu viņi atļautu padzert tēju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2013-08-05 23:46 (saite)
Dariisim taa, noteikti! :)
(Ljoti atbilstosha juuzerpikcha teemai, es apmeeram taa arii juutos)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2013-08-05 23:48 (saite)
:)

es atļāvos iedzert alu un jūtos ļoti labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2013-08-05 23:59 (saite)
Man peedeejaas dienaas kautkaada trauksme uznaakusi un man liekas man vajadzeetu kaut ko stipraaku un vairaak par alu. Katru vakaru. Taa, ka liidz miedzinjam esmu miiksta. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2013-08-06 00:07 (saite)
oi, kā es to gribētu, man pēdējā laikā šmiga sniedz konkrētu anestēziju un labsajūtu. labi vien ir, ka ir beb, citādi pēc laiciņa varbūt attaptos Straupē.

this is to say, ka labi Tevi saprotu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]smille
2013-08-05 23:50 (saite)
Kkur jau raksta, bet pa lielam saproti, ka nedrīkst domāt par visu to, kas iespējams var notikt. Tad tiešām var nojukt. Es piem, tikai tagad, kopš man ir meita, saprotu, kādos sū** esmu varējusi iekulties padsmit gados (16-20), bet tad kautkā tas nešķita nekas īpašs. Un protams, es negribētu, lai mana meita tādas muļķības dara : D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2013-08-05 23:56 (saite)
Akdievs arii tas veel, pareizi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]muzungu
2013-08-06 03:43 (saite)
Mana veselā saprāta puse dod paomu paklusēt par visu sviestu, kas darās manā galvā, lai man paši tuvākie mani neiespundētu psihenē. Man ir bail no visa!!! Manā galvā ir simtiem scenariju, kuros pilnīgi viss apdraud manu mazuliti. Tad es saņemu visus spēkus un tās domas dzenu prom. Un brīnos - kā var tik tālu vispār aizdomāties.
Nemaz jau nerunājot par salīdzinoši mazajām bailītēm.. Mana mazā neuzvilks sev netīšām segu uz sejas? vai mazā neapēdīs baterijas no pults? vai mazā neuzraus sev virsū čaiņiku ar vērdošu ūdeni? vai mazā nepakritīs un neuzdursies uz zīmuļa, ko tur rokā. un tie visi ir pumpuriņi vienā milzīgā vājprāta buķetē!
Kauns skaļi teikt par šīm bailēm. Bail ka skaļi pateiktas, tās var pieņemt formu un piepildīties. Sviests vien vard sakot,

(Atbildēt uz šo)


[info]amanita
2013-08-06 09:47 (saite)
Es pieturos pie pārliecības, ka domas mēdz materializēties, tāpēc metodiski visādus ķēmus un varbūtības izslēdzu no apziņas, vienlaicīgi cenšoties modelēt laimīgu un priecīgu dzīvi. :)
[Droši vien līdz brīdim, kad kaut kāda dāmīte, kas man nepatiks pēc definīcijas jau, ņems un viņu vilinās no manis prom.] :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?