xxl - [entries|archive|friends|userinfo]
toadbeauty

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 12th, 2010|03:25 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vot, kāpēc es tā jautāju par to Folkmani...
Tāpēc, ka mani ļoti sautrauc dažas tendences mūsu izcili gudrajā sabiedrībā (pindostāna, ibio!).
Tad nu lūk - iemetiet gūglī vārdu kombināciju "aelita folkmane vakcinācija".
Tas ir dažu neseno notikumu sakarā, kad izraisījušās plašas diskusijas par/pret vakcināciju.
Traģiski ir tas, ka n-tie informācijas līdzekļi kā vienīgo "pret" viedokli visur piesauc to Folkmani.
Kaut kādu zosi - ezotēriķi, kas atļaujas, ne aci nepamirkšķinot, pārliecinoši gvelzt par lietām, no kuram jēdz cik cūka no saules!
Būtu kaut jel kādi sakarīgi citi informācijas avoti minēti. Tak nē - Folkmane! Kurai arī ir ļoti ticama informācija "Atsauksmes par vakcinācijas sekām, apkopotas no dažādiem publiskiem diskusiju forumiem Latvijas tīmeklī".
Hā hā...
Vo - palasieties:
http://dabas-berni.net/
Un man tiešām nebija ne jausmas, ka mūsdienās joprojām kāds tic tam, ka kaut kas no nekā var rasties. Nu tur, ka utis no nerviem, peles no putekļiem utml.
http://www.apollo.lv/portal/sieviete/articles/87808
«Agresīvas» baktērijas, vīrusi un sēnītes ir saistītas ar slimības procesiem, bet tās NAV un NEVAR BŪT slimības CĒLONIS, tāpat kā mušas vai žurkas nevar būt atkritumu kaudzes cēlonis, bet tikai SEKAS.
Uz to atbild cilvēka dzīvajās (!) asinīs ar tumšā lauka mikroskopu redzamais process: baktēriju un vīrusu veidošanās (pat minūšu laikā!) notiek paša cilvēka ķermenī atkarībā no tajā izveidotās vides. Tīra, veselīga vide — slimību nav, un no ārienes tajā iekļuvušie mikroorganismi iznīkst bez sekām uz cilvēka veselību. Piesārņota vide, novājināts organisms — baktērijas un vīrusi tajā veidojas pat bez jebkāda kontakta ar ārējo vidi. To neatkarīgi cits no cita novērojuši vairāki zinātnieki dažādos laikos un valstīs.

Tas ir pipec! Odnoznačna!

Un pilni apollo, delfi uc. ar šito...

Man kaut kā arvien vairāk šķiet, ka ir lietas, kas "prastajai tautai" nav jāzina...
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:March 12th, 2010 - 03:49 pm
(Link)
Jopcik, lai dodas padzīvot uz kādu Āfrikas valsti bez medicīnas, paskatās, kā ies ar pašas organismu, un tad lai ļurina par šito ezotēriku.
[User Picture]
From:[info]putnelis
Date:March 12th, 2010 - 03:54 pm
(Link)
ja pieiet ar šādu loģiku, tad pirms 300+ gadiem vide bija tīra un dabiska, tik cilvēki mira no mēra sazinkāpēc....
[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:March 12th, 2010 - 03:55 pm
(Link)
arī tas, jā
[User Picture]
From:[info]watt
Date:March 12th, 2010 - 05:35 pm
(Link)
mēris (Yersinia pestis (formerly known as Pasteurella pestis) family Enterobacteriaceae), starp citu, ir bakteriāla slimība, tā pat kā sifiliss (spirochetal bacterium Treponema pallidum subspecies pallidum).

Pirms kara bērni slimoja ar poliomielītu (poliovirus (PV), genus Enterovirus) - piemēram tāpēc filmā Forests Gamps tajās dzelzs figņās staigā. tagad par tādu slimību pat nezin - iznīdēta caur vakcināciju.

bet ja jautāt man, neatbalstu ka tikko dzimušam bērnam uzreiz mauc iekšā potes. kādu laiku jāpagaida.

atgadījums ar cūku gripu, kur WHO no savām vadlīnijām izņēma svarīgu soli, kas ļāva cūku gripas infekciju pārkvalificēt par pandēmiju (un pie pandēmijas ieslēdzas obligātā automātiskā potēšana), pie tam ka nekāda pandēmija nebija, tikai lai farmācijas kompānijas a) kārtīgi nopelnītu ar vakcīnām b) kautkādu netestētu hz kādu vakcīnu palaistu tirgū [ar hz kādiem mērķiem...]
[User Picture]
From:[info]putnelis
Date:March 12th, 2010 - 05:56 pm
(Link)
man ir teorija, ka tobriid notika kaut kas svariigs, kam nevajadzeetu pieveerst uzmaniibu, tamdēļ palaida "pandēmiju" ar visu ažiotāžu, kas ar to seko. Pietiekoši svarīgs, lai riskētu zaudēt uzticēšanos valstīm, veselības sistēmai, medicīnas zinātnei, u.t.t.
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:March 12th, 2010 - 03:57 pm
(Link)
Nevis lietas, kas prastajai tautai nav jāzina, bet gan prastā tauta, ja arī skolā ir mācījusies ķīmiju un bioloģiju, tad visu veiksmīgi aizmirsusi, tāpēc labi pavelkas uz visādu bullšitu.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:March 12th, 2010 - 03:58 pm
(Link)
Un Tu vēl brīnies, kāpēc es saku, ka dzīvojam Durlandē?
Tak izdevīgāk un ērtāk ticēt kaut kādam liktenim vai dieva žēlastībai nekā savest savu vidi kārtībā pēc sava prāta. Un kurš gan cits, ja ne biologi labāk to zinās, kā to darīt?
[User Picture]
From:[info]str
Date:March 12th, 2010 - 03:59 pm
(Link)
ok- bet kā tur ir- vakcinēties vajag vai nē?
[User Picture]
From:[info]nastja
Date:March 12th, 2010 - 04:02 pm
(Link)
man vakar homopāte teica, ka nevaig.. pat ij grāmtu par latu nopārdeva. Bet man pašai škiet, ka vajag.. tu izaugi, es izaugu - visi vesei (ja neskaita to, ka tā pati homopāte saka, visi 2012 nomiršot), bet nepotētie kāreiz neizauga, jeb izauga kropli pēc poleomelīta vai stulbi pēc ērču encifalīta..
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:March 12th, 2010 - 04:13 pm
(Link)
starp citu, tu, es un visi citi izslimoja ij cūciņas, ij masaliņas, pret kurām tagad visus obligāti prasa potēt kā pret kādu nāves sērgu.
[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:March 12th, 2010 - 04:21 pm
(Link)
Un vēl citi nomira, bet par tiem jau tu nerakstīsi, vai ne?
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:March 12th, 2010 - 04:47 pm
(Link)
Manā skolā neviens nav nomiris. Un mana mamma, kas ar bērniem strādājusi visu mūžu, arī nevienu no cūciņas vai masaliņām mirēju nezina.

daži labi histēriķi pagājušogad cūku gripu arī par bubuli pataisīja... pret to tu jau novakcinējies? no tās tak arī cilvēki jau nomiruši!
[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:March 12th, 2010 - 05:01 pm
(Link)
Jocīgi gan, mana radiniece bērnu slimnīcā visādus labus stāstus zina.

Kā te iepriekš teica diskusijās - atklanos, jo jēgas runāt tiešām nav.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:March 12th, 2010 - 04:02 pm
(Link)
Kam Tu tici - cilvēces attīstībai vai vecai raganai?
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:March 12th, 2010 - 04:21 pm
(Link)
Ģimenes ārsti to publiski neteiks, bet paziņu lokā no viņiem, var uzzināt, piemēram, ka potes pret gripu samazina cilvēka imunitāti pret vēzi...
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:March 12th, 2010 - 04:28 pm
(Link)
[censored], katru dienu ikviena cilvēka organismā rodas ~30 000 vēža šūnu, ar kurām organisma imūnsistēma pate tiek galā. Novecojot imūnsistēmā uzkrājās kļūdas (līdzīgi kā windows xp), tāpēc tā kļūst nespēcīgāka cīņā ar vēzi. Ja vindu var pārinstalēt, tad imūnsistēmu - ne-e. Vismaz pagaidām mediķi to neprot.
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:March 12th, 2010 - 05:00 pm
(Link)
Katra vakcīna tavu imūnsistēmu apjucina... apjukušais kļūdās vairāk.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:March 12th, 2010 - 05:32 pm
(Link)
Pričom te apjucināšana? :DDD
Taisni otrādi, monovakcīnas un polivakcīnas trenē imūnsistēmu: norāda, no kuras puses gaidāms uzbrukums un dod iespēju un laiku sagatavoties. Katra vakcīna ir treniņš.
Protams, mūsdienu modernais, no reklāmām apdullinātais cilvēks iedomājas, ka viņam ir jābūt kārnam (kā modelim), jāģērbjas allaž brenda panckās (no hz kādas sintētikas), jādzer kokakola (kuras sastāvā, starp citu, ir košeniles kodes kāpuru izkārnījumi), jālieto brenda kosmētika (kuras sastāvā ir vielas, ko Senajā Ēģiptē lietoja vien mūmijām) - par ko tas cilvēks pārvērtīsies? Taisni tā, par ķīmiski un ģenētiski traumētu kropli. Kurš ir gards kumāsiņš vēzim. Pret kuru pagaidām vēl nav nekādas vakcīnas...
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:March 12th, 2010 - 05:40 pm
(Link)
kā tad, treniņš! Tad kāpēc pēc cūciņu un masaliņu izslimošanas "netrenētam cilvēkam" imunitāte ir uz visu mūžu, bet pēc cūciņu un masaliņu vakcīnām tās jāatkārto atkal un atkal?
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:March 12th, 2010 - 06:00 pm
(Link)
Piekritīsi - šis jautājums ir jāpēta, lai atrastu uz to atbildi?
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:March 14th, 2010 - 08:31 pm
(Link)
Es kategoriski neatbalstu, ka cilvēkus tādēļ piespiež kļūt par eksperimentu trusīšiem un vakcināciju firmu peļņas objektiem. Jo par vakcīnu sekām neatbild neviens.
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:March 12th, 2010 - 04:06 pm
(Link)
http://klab.lv/users/alchemist/185126.html

Par to, kā vakcinēties saprātīgi un atbilstoši bērna veselības stāvoklim, var pastāstīt [info]udensroze.
[User Picture]
From:[info]nova
Date:March 12th, 2010 - 04:03 pm
(Link)
vienā no manām vecajām darbavietām bija diezgan pabieza viena ārzemju autora grāmata, izdevums krievu valodā, kura bij veltīta vakcinācijas sekām. Ja palasījās, palika tā neomulīgi un pabaisi, un pat nevajag nekādu Folkmani. Es savējos sapotēju, gan vēlāk nekā parasti, bet alerģiskiem bērniem jau savādāk nevar.
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:March 12th, 2010 - 04:10 pm
(Link)
žurnālistiem slinkums tulkot krievu medicīnas literatūru pret vakcināciju, turklāt jaunākā skribentu paaudze krievu valodu nemaz nezina.
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:March 12th, 2010 - 04:07 pm
(Link)
Latvijā sieviešu žurnāli vispār ir pārbāzti ar visādu ezotērisku tuftu. Cilvēki ļoti izmisīgi grib kaut kam ticēt. Racionāli problēmu uzskaidrojumi mēdz būt nesaudzīgi. Piemēram, mana družka, kas citādi nav dura, pirka caur internetu kaut kādus ķīniešu augu pulverus no Krievijas, lai notievētu. Cilvēks labāk indē sevi nost ar nezināmas izcelsmes drazu, nekā atzīst, ka rīt vajag mazāk.
Žēl, ka tikai bērni no tās pesteļošanas cieš.
[User Picture]
From:[info]toadbeauty
Date:March 12th, 2010 - 04:36 pm
(Link)
Stulbi kaut kā...
Nu labi - demokrātija un vispār, bet kur tad paliek to mēdiju atbildība?! Salasās tās trakās un pēc tam paliek vēl trakākas :)
Nu jā - laikam jau tā ir kaut kāda izmisīga vēlme ticēt brīnumiem.
[User Picture]
From:[info]putnelis
Date:March 12th, 2010 - 06:00 pm
(Link)
ticēja gariem, eņģeļiem un dēmoniem, tad NLO, tagad pat neesmu lietas kursā, kas tagad topā. Galvenais atrast kādu, kam uzkrāmēt atbildību - pietiekoši tālu, lai nespētu atkauties no atbildības...
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:March 12th, 2010 - 07:04 pm
(Link)
Kamēr dullas bābas čakarē savu veselību, lai jau tiek, bet, piemēram, par bērnu potēšanas bīstamības sludināšanu gan derētu trenkāt, kaut vai publiski brīdinot par šiem šarlatāniem kaut kādā "BezTabu". Šitās zaļās vārnas piemin, ka farmācija ir bizness, bet pesteļošana arī ir bizness. Un grūti pateikt kas ir nemorālāk, dziednieks, kurš ar zāļu tējām ir ārstējis vēzi, vai farmfirma, kas tā pat savu nopelnīs uz šo pacientu, pat, ja viņa ceļš līdz smilšu kalniņam nav tāls.
Pie tēmas atgriežoties - es savu puiku potēju pēc kalendāra un papildus samaksāju par kombinēto poti (viss tas pats, kas citiem, bet mazāka durstīšana)un nepažēloju naudu pneimokoku potei un kad būs labāks laiks iestājies izpotēšu arī pret meningokokiem. Pret ērcēm arī potētos, ja mēs dzīvotu laukos.
Ja paskatās pret ko potē, tās tomēr ir šausmīgas slimības. Kāpēc uzņemties tik lielu risku? Te pieminētā kā nenopietna slimība cūciņa varbūt nav apdraudējums dzīvībai, bet puikām, kas ar to slimo ir augsts procents, ka vēlākās komplikācijas novedīs pie neauglības.
[User Picture]
From:[info]toadbeauty
Date:March 12th, 2010 - 07:16 pm
(Link)
Nu lūk.
Vakcinācija nozīmē, ka es vismaz zinu, ka esmu darījusi visu iespējamo, kas nu ir manos spēkos, lai bērni nesaslimtu. Man būtu vieglāk samierināties ar pošu komplikācijām, nevis ar to, ka bērns saslimtu bez potes.
[User Picture]
From:[info]puce
Date:March 12th, 2010 - 05:23 pm
(Link)
Potējies un nomirsi (varbūt) no vakcinācijas komplikācijām, apjukušas imūnsistēmas u.t.t.
Nepotējies, un nomirsi (varbūt) no slimības, pret kuru ir vaklcīna (kas, kā zināms, ne viemēr pasargā no saslimšanas ar konkrēto slimību).

Enīvei - visi mēs nomirsim. Jautājums ir par to, kā dzīvot, nevis no kā nomirt.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:March 15th, 2010 - 08:32 am
(Link)
to jau viedais lēvenhuks atklāja. ņemi kasti, saliec tur visādas lupatas un papīrus - un rodas peles!
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:March 15th, 2010 - 08:35 am
(Link)
a ja par tēmu - pirms gadiem 10 mani pārliecināja raksts iekš new scientist. autisms tiek bieži saistīts ar potēm. lieli epidemioloģiski pētījumi pa vairākām valstīm. autisms % vienāds starp potētajiem un nepotētajiem. vairākām slimībām ir noteikts vecums, kad tās parādās. nu un ja parādās pēc vakcīnas, tad šīs lietas tiek saistītas kopā. tas, protams, neattiecas uz komplikācijām, kas rodas, ja potē saslimušu bērnu.