tikko_pamodos ([info]tikko_pamodos) rakstīja,
@ 2014-09-23 11:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
stabilas vērtības
Wow, nezināju, ka ciba ir tāda. Tu vari dzert, pisties rinķī apkārt, lietot narkotikas un lamāties, nobody cares. Bet atliek tikai izteikties par pārspīlētu mazu un niķīgu bērnu klātbūtni dažādos publiskos pasākumos, lai sāktos masveida apvainošanās un centieni norādīt, ka tā ir slikti, ko mēsiesāksimarsavudemogrāfijulatvijaizmirspēcpārisgadiemfuikaunsstulbādirsa.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

(Nodzēsts puksts)

[info]tikko_pamodos
2014-09-25 13:16 (saite)
Nununununu, kas tad nu. Pastāsti, kas tevi nomocīja, ka nāc dusmoties manā cibā. Bērniņi neklausa? Sadzīves jūgs par smagu? Mīļā, arī tev ir veidi, kā tikt galā ar stresu. Es rakstu indīgus mamzeles ierakstus savā cibā, nu un? Bet droši, dusmojies, dusmojies vēl, personificē manī visas savas ilgas, kredītu saistības, darba slodzi vai ko nu tur vēl visi kopā un katrs pa vienam paciešam, es taču saprotu, ka tie akmeņi kabatās visu laiku nevar palikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2014-09-25 13:31 (saite)
Skaistās patiesības vārdā Somatika nodzēsa pukstu ar šādu tekstu: "OMFG, kas tu par drausmīgi jūtīgu mamzeli. Skolotājus arī ar akmeņiem nomētāji, kad šie ar tāfeli pa krītu? Ej paguli." Ielieku, lai tomēr paliek vēsturei, manuskripti nedeg un komentāri laikam arī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]somatika
2014-09-25 13:37 (saite)
Jā, un man ir kauns par šo. Citreiz padomāšu, pirms bliezīšu ārā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sw
2014-09-25 13:47 (saite)
Ja Tu raksti Cibaa un neatsleedz komenteeshanas opciju, tad Tev ir jarekinas, ka komentees visi, kuriem buus, ko teikt, ari tie, kuri gluzhi nepaarstaav Tavus uzskatus. Risinajums shai gadijumaa buutu izveidot beernu heiteru grupinju un rakstiit tai, tad ripp un citi liidziigi domajoshie Tevi ar savu viedokli netraucees. Praktisks padominjsh vieglakai ikdienai, taa teikt, lai buutu mazaak jaacepas par lietaam, kas nepatiik.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2014-09-25 13:50 (saite)
Precizeeju - 'ripp' vietaa laikam bija jaaraksta 'somatika', bet doma gan jau ir skaidra.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tikko_pamodos
2014-09-28 01:28 (saite)
Tavs padomiņš šoreiz uz nagliņas uzspraužams, jo 1) Savā cibā es varu rakstīt par jebko, man nav jāveido katrai mirkļa pārdomai sava grupiņa; 2) Ja arī es tādu grupiņu izveidotu, lai gan priekš kam man tādu, jo, bļe, bērnus neienīstu, tad arī tur sarastos pilns ar dzemdējušajām prokurorēm, kuras mestos visiem kratīt ar pirkstu. Vai ko smagāku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?