tikko_pamodos ([info]tikko_pamodos) rakstīja,
@ 2014-09-23 11:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
stabilas vērtības
Wow, nezināju, ka ciba ir tāda. Tu vari dzert, pisties rinķī apkārt, lietot narkotikas un lamāties, nobody cares. Bet atliek tikai izteikties par pārspīlētu mazu un niķīgu bērnu klātbūtni dažādos publiskos pasākumos, lai sāktos masveida apvainošanās un centieni norādīt, ka tā ir slikti, ko mēsiesāksimarsavudemogrāfijulatvijaizmirspēcpārisgadiemfuikaunsstulbādirsa.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]komentators
2014-09-25 11:24 (saite)
mani izbrīna tas, ka tu vēl kādu uzdrošinies vainot pēc tāda teksta uzrakstīšanas. Čota pārāk populāra kļuvusi "visi sliktie, es viena labiņa" ideja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2014-09-25 11:26 (saite)
Lūdzu, ieraksti komentārā precīzu citātu, kur un ko es vainoju. Citādi atkal sanāk ieslīgšana teorētiskā muldēšanā. Un, ja esi lasījis manus ierakstus, tad zināsi, ka lielākoties pie daudz kā vainoju pati sevi, tā ka nesanāks morālīte, uz ko visu laiku tiecies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]komentators
2014-09-25 11:29 (saite)
:D ko?
iepriekšējais tavs komentārs. Tu vaino cilvēkus, ka viņiem ir aizspriedumi un ka viņi tevi vīzdegunīgi pamāca. Par to ir nulles jēga runāt, kad di(r)skusiju aizsāki ar tādu tekstu, kas visu sačakarēja jau pašā saknē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2014-09-25 11:32 (saite)
Pirmkārt, es neaizsāku nekādu diskusiju. Pēc psihopātiskas nedēļas savā (!) cibā (!) ierakstīju pārdomas par neseniem notikumiem. Otrkārt, ja cilvēks grib, viņš visur saskatīs pārmetumus vai baltos polārlāčus. Ja gribi domāt, ka kādu vainoju, lūdzu, dari tā. Un vārdu di(r)skusija pasludinu par labāko gada vārdu!:) Izmantošu turpmāk, kad būs vajadzība, ar atsauci uz tevi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]komentators
2014-09-25 11:38 (saite)
Nu re, sākas attaisnošanās, es jau neko, citi vainīgi :)
Nevajag man tev neko pierādīt un es gribu beigt šito sarunu, bet nu goda vārds ir jābūt nedaudz jocīgam, lai nesaprastu, ka uzrakstot agresīvā tonī vispārinošu frāzi par jebko, tu pamatoti izsauksi nelielu shitstormu uz sevi.

Dirskusija gan ir diezgan vecs vārds, man liekas, ka es viņu kaut kādā forumā pirms ~9 gadiem izmantoju, tāpat kā daunatne, jo tur bija daudz 14 gadīgu agresīvu, ne pārāk inteliģentu puisīšu. Bet lieto cik uziet :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?