tessera ([info]tessera) rakstīja,
@ 2004-07-05 14:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
:P Man, piemēram, aizvakar piedāvāja darbu naktsklubā. Par pasākumu vadītāju. Iedomājies, varbūt es varētu būt lieliska pasākumu vadītāja un gvelzt visādas muļķības, tinoties ap stabu krievu diskotēkas laikā! Kāds vilinošs piedāvājums! :PP


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]wowow
2004-07-05 14:56 (saite)
Remove the limits, jē jē jē :)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tessera
2004-07-05 14:59 (saite)
Где ваши руки, бейте в ладоши, суки! :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]biezpientaure
2004-07-05 15:33 (saite)
hehe, šajās dienās, redzot raidījuma "OKHA" (tie, kuri skatās kabeļus, parasti stāsta kā tas teica to un tad kāds cits izdarīja šito) reklāmu, padomāju par vadīttāju - viš atgādina kaimiņu, kurš mēdza iedzert sīvo un staigāja apkārt tikpat samocītā skatā kā taidījuma vadītājs (vai otrādi ? nu, po...).

arī citu raidījumu vadītāji uzvedina uz domām par laicīgumu. Piem. Fredis, vecais, sarkankaklainais Fredis raidījumā, kurā stāsta perdeļjokus, nudien neticās ka Fredis nudien ir sajūsmā par šo humoriņu. Nogurums caur katru poru. Frāzītes. Jociņi. Nu tā.

Bet atgriezīsimies pie diskodewkas - tur ir jābūt dvēseles stāvoklim. Ir jāmīl šī vājprātīgā pilsēta un laikam arī citas līdzīgas pilsētas. Man liekas, ir no sirds jānicina govs lēnīgums, ar kuru tā gremo zāli. Gremo, starp citu, lai mēs pēc tiktos ar tās daļu - pienu - lielvaikalā, bet sapratne nav obligāta.

Kāpēc gan nevadīt - ja gribās un patīk ? Vienīgais ko novēlu - kad manīsi ka sāc runāt kā vietēja Fashion raidījuma smieklīgā skuķe, kura wam-nam-harašo-ahahah izdveš teikumus kā orgasmiskus vaidus, tad gan apdomā karjeras plānu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tessera
2004-07-06 11:45 (saite)
Es jau neteicu, ka es gribu. Es teicu, ka man piedāvāja. Visvairāk mani sajūsmināja fakts, ka šo darbu piedāvāja tieši man - manā ādas jakā un smago metālu austiņās.. :P Tas gan man netraucē strādāt ar invalīdiem un iet uz VID, bet nu diskotēku vadītāja!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]evergreen
2004-07-07 12:02 (saite)
droisvien ka vilinosha alga, taa jau tagad baigaa industrija :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tessera
2004-07-07 20:43 (saite)
Gan jau. Lai gan nepapūlējos uzzināt, kāda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?