telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2020-04-07 20:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dzemdējiet atpakaļ savus mēslus
2 vīrieši iznirst gar mājas stūri ar 4gadīgu sīko un riteņiem un klepo tieši man virsū,jo vnk ejot no otra stūra viņus nekā redzēt nevarēja,oh wow sorry i even exist. DUDE, dzemdē atpakaļ savu 4gadīgo vīrusu magnētu un tad klepo uz citiem! Obviously neesat homo pāris un bļe tusējot ar random čomaku kopā ar bērnu ir bezatbildīgi,bet oh wait,who cares, jo tas sīcis tāpat beigs savu dzīvi, astoņpadsmitajā dzimpenē ar behu ielidojot kokā(mazpilsētas standarts) vai vismaz nodzersies līdz odekolonam.
You stupid ass people, staigājiet virsū bez iedomāšanās pašiem paiet sāņus,bet neesat demonstratīvi stulbi. Ja man nebūtu darbs,sēdētu mājās all the time, you stupid ignorant stupid why you even make kids people, esiet jel ne tik iedomīgi par saviem puņķu maisiem! Tā jau viss Twitter pilns ar vecākiem,kuri sūdzas,ka viņu pašdzemdētie vīrusu minjoni traucē dzīvot karantīnas laikā, nu tajā 24/7 režīmā. Vnk neuzbāžāties un neklepojiet virsū kuri ir child free :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sarkans0987
2020-04-09 22:41 (saite)
Ja Tu iesaki atdzemdēt visus bērnus, tad neaizmirsti, ka arī Tava vieta, tad ir atpakaļ tēva sēkliniekos. ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2020-04-10 11:05 (saite)
Well Tevi trigero vnk tas,ka nesaproti,ka es te rageoju par vienas mazpilsētas čabuļiem, no kuriem viens,starp citu, piedraudēja nodurt vietējo žurnālistu(Ogrenet ziņa šonedēļ sākumā). Iedomājies, bērni piedraud nodurt cilvēku,kam reportēt notiekošo pilsētā ir vnk darbs vairāk nekā 10 vai cik gadus. Nu kā lai necepjas? Viņiem visiem ir vecāki,kas dara to pašu-čupojas laikā, kad ārsti rekomendē vienreiz mūžā izvērtēt savas goddamn prioritātes - savu veselību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?