telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2016-05-17 11:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kāpēc es kaut ko vēlos?
Dzīvoju un secināju, ka manas vēlmes ikdienā nesniedzas diez ko tālāk par kaut kādām vienkāršām vajadzībām, lai vienkārši justos labi (gulēt,ēst,ieiet dušā,palasīt,samīļoties,klausīties mūziku utt).
Līdz ko izej četrām sienām vai ieej virtuālajā telpā, no visiem stūriem lien ārā "TEV BŪS GRIBĒT!". Gribēt ko? TEV BŪS GRIBĒT ĒST VEGĀNISKI,TEV BŪS IELĀDĒT MODERNĀKO TELEFONA APLIKĀCIJU, TEV BŪS GRIBĒT NOGARŠOT JAUNĀKO BIEZPIENA SIERIŅU,TEV BŪS GRIBĒT NEBALSOT PAR UŠAKOVU,TEV BŪS GRIBĒT CACOTIES,TEV BŪS LIKT CITIEM DOMĀT,KA VAJAG GRIBĒT...
Mērkaķu bars grib, lai es gribu (un gribu negribēt).
Dzīvot ir garlaicīgi. Viss ārpus pamata vajadzībām ir kāda cita gribas izvēlēšanās.Un dzīve ir tik šausmīgi gara, jo visu laiku jāizvēlās un jārada iespaids,ka tu patiešām gribi visus tos sūdus, kurus nevajag ne šodien, ne rīt, ne tuvākos desmit, daždesmit gadus.Tikai nedomā par to. Ej un dari to, ko tu patiesībā negribi. Ej un tērē. Ej un izrādies. Ej un reproducē savu neīsto dzīvi. Kad būs bērni, melo viņiem, cik dzīve ir interesanta, lai viņi negribētu sagrābt pilnas plaukstas ar smiltīm un ar tām aizrīties.

Kāpēc es kaut ko vēlos?
Tāpēc, ka jāpiespiež sevi gribēt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pinjons
2016-05-17 11:56 (saite)
Man varbūt ir izstrādājusies imunitāte un uzaudzēta pārāk bieza āda, bet kaut kā nejūtu, ka man virtuālā telpa baigi uzbāztos ar saviem "must have".

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]disfigurator
2016-05-20 11:01 (saite)
Tas laikam tikai uz sievietēm attiecas. Neesmu dzirdējis nevienu vīrieti sakām, ka viņam mārketings kaut kādu sociumā viskrutāko dzīvesveidu uzspiestu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]telefontubbie
2016-05-20 21:25 (saite)
Lai svētīts adblock!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pinjons
2016-05-20 21:31 (saite)
Adblock akbar!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]termostats
2016-05-17 15:37 (saite)
Baigi pesimistisks skats uz dzīvi.

Man, piemēram, galīgi nav garlaicīgi, ir kaut kādi mēŗki, uz kuriem tā vai citādi eju, ir kaut kāda vīzija par to, kā gribētu redzēt realitāti sev apkārt pēc 10, 20 un 30 gadiem, un tas viss arī nešķiet baigi neīsti.

Neko tādu, ko baigi negrbiētos, nedaru. Vienīgi ne vienmēr gribas strādāt, taču objektīvi pavērtējot, tas ir līdzeklis, kurš pie mēŗkiem ļauj nonākt vieglāk.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2016-05-20 22:23 (saite)
Everyday depresso,normāli. :D
Man jau arī ir mērķi, tuvāki un tālāki, tikai ir faking garlaicīgi,vienalga vai izdodas vai nē..tāpat liekas, ka mērķa iznākumi nav īsti priekš manis un manā šnitē. Vīzijas jau arī ir vizuāli impulsi, kurus konstruē no kaut kā tāda, ko jau savulaik esi kaut kur redzējis/pieredzējis kaut vai krāsas, patternus. Karoče, being yourself is a total lie.
Alu cilvēki jau arī strādāja un ne vienmēr viņiem gribējās..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]disfigurator
2016-05-20 10:35 (saite)
+ 5 darba dienas vs divas dzīvošanas dienas - pašā optimālākajā gadījumā bez maza joka. Tas tā, lai depresīvāk : D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2016-05-20 22:30 (saite)
Tā ir depresso starta paka. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?