atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
03:17 am: kas mani uzvelk ir ka šajā laikā, ārkārtas situācijā, cilvēki nevis domā kā ar savu rīcību un attieksmi varētu ieguldīt tajā lai mēs visi kopīgi šo pārdzīvotu un atveselotos, bet gan bīda savas ambīcijas aiz kurām bieži ir tikai retoriska figūra, izmantot iespēju kad ar minimålu radošumu un minimālu domāšanu var klūt pamanāms, kā 2gadnieks kurš saka @nē@ vienkārši lai paskatītos kādas tam būs sekas. Ko tieši tu zini par krīzes vadību, tiesību un valsts pārvaldes vēsturi lai ar tādu pārliecību apgalvotu ka Kariñš rīkojas nepareizi (u.tml.) - es nesaku ka visiem ir jāzina - es personiski arī neko nezinu, bet manuprāt pašlaik ir brīdis, kad jåpaciešas un jāsadarbojas, un jāgenerē positīva energija ar lūgšanām vai vismaz cerībām un laba vēlējumiem, nevis bīdīt 2gadnieku anarhiju un sēt destruktīvu čerñu jau tā bēdīgu cilvēku domas telpā

Comments

[User Picture]
From:[info]iive
Date:December 14th, 2020 - 03:41 am
(Link)
Jā, un interenetam lielākoties nav to mierināšanas resursu, kas būtu sarunās krogos vai gaiteņos. Kad kāds sāk taisīt brēku un citi pasaka, tak nomierinies, būs jau labi, mēs visi satraucamies, tas nav par tevi. Internetā tie, kas negrib pavilkties, vienkārši skrollē tālāk, un tad tie, kas pavelkas, šēro un vācas kopā un atbalso trauksmi un paniku bez konstruktīvām idejām. Jo nav jau iespēju tikt pie konstruktīvām idejām, kad ar tādu divgadnieku bariņu ir acīmredzami neiespējama saruna kādam, kas varētu piedāvāt risinājumus.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:December 14th, 2020 - 10:25 am
(Link)
Bet es nerunāju par intelekta līmeni šeit es runāju par emocijām un sirdi, like, get the fuck over yourself
[User Picture]
From:[info]iive
Date:December 14th, 2020 - 01:45 pm
(Link)
Hm. Nu man tādas emocijas pārvarēt palīdz reality check, kas lielākoties nozīmē tomēr racionālu un intelektuālu sarunu ar sevi. Protams, paralēli mazliet glaudot sev galviņu un sakot, ka it's ok, you, we been hurt before, that's why you are seeing things that are not there, it's ok, but now we need to look closely at what is with no judgement.
[User Picture]
From:[info]dombrava
Date:December 14th, 2020 - 09:29 am
(Link)
Pēc lasītā man radies iespaids, ka Beļģijā cilvēki pret šo izturas ļoti atbildīgi, grib sadarboties.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:December 14th, 2020 - 10:14 am
(Link)
Ļoti precīzi, paldies.
[User Picture]
From:[info]mranarhs
Date:December 14th, 2020 - 10:19 am
(Link)
Protams. Un tad vēl ir tie, kas visus nēteicējus grib maksimāli sodīt, atņemt viņiem veselības aprūpi un sazinko vēl ne. Tas arī ir destruktīvi un totāli nevajadzīgi. Pa lielam manuprāt pārāk daudz cilvēku pārāk daudz uztraucas par to, ko dara vai nedara citi - tā vietā lai maksimāli fokusētos uz savu uzvedību.
From:[info]marina_
Date:December 14th, 2020 - 10:47 am
(Link)
jā, bet vai tā nav visur, ne tikai Latvijā? “kur loģika?” tagad ir mīļākais teiciens
otrs “get over yourself” ir soc.aptauja - vēl pirms mēneša 40%cilvēku atzina, ka ar saaukstēšanās simptomiem dotos satikt draugus, kolēģus, tuviniekus.
From:[info]marina_
Date:December 14th, 2020 - 10:50 am
(Link)
bet vispār šis ļiti slēdzas kopā ar manu pēdējo mēnešu tripu par uzticēšanos. cilvēki visu apšauba, jo viņiem ir grūti uzticēties, jo viņi paši īsti neuzticas sev un tas rada lielu trauksmi, apjukumu, skumjas un dusmas
[User Picture]
From:[info]teja
Date:December 14th, 2020 - 11:53 am
(Link)
Jautājums arī kāpēc mani tas tā uzvelk - vakar aiz dusmām nevarēju aiziet gulēt, varbūt tāpēc ka vēl nesen man pašai bija svarīgāk lai man ir taisnība nekā jautājums kā mans viedoklis var ieguldīt “service of unconditional love” un “happiness of all living beings”
[User Picture]
From:[info]teja
Date:December 14th, 2020 - 11:29 am
(Link)
Nē, tā nav visur.
From:[info]asiize
Date:December 14th, 2020 - 12:34 pm
(Link)
ļoti grūti trauksmē un bailēs domāt par kopējo labumu (un saslēgt, ka no kopējā labuma arī mans labums tieši atkarīgs), viss sakoncentrējas tikai ap sevi
[User Picture]
From:[info]teja
Date:December 14th, 2020 - 12:44 pm
(Link)
nu jā par to es arī domāju, ka tā nav cilvēku vaina, ka viņi psiholoģiski ir izdzīvošanas režīmā un zemās vibrācijās, turklāt iespējams ka viņu sāpe un trauma ir tik liela, ka viņi nespēj vispār ieņemt tādu pozīciju, no kuras varētu ieskatīties sevī vai padomāt par planētu. nekādas vainas nav. mēs esam dažādas ciltis kas dzīvo cita citai blakus un arī man vajadzētu ieguldīt šo savu dusmu enerģiju lai kaut ko tagad uzbūvētu, nevis rantotu cibā.
From:[info]asiize
Date:December 14th, 2020 - 01:38 pm
(Link)
man liekas, visiem jāizreaģē arī destruktīvais, ne vienmēr to var eleganti transformēt.
Powered by Sviesta Ciba