tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2016-07-15 11:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bērnu silītē atstāta 4 dienas maza meitenīte un cilvēki par to bēdājas soctīklos.
Par ko šeit bēdāties? Par to, ka kāds adoptēs un mīlēs to bebi miljōns reizes vairāk kā īstie vecāki (kuri, pie tam, varēs audzināt un būt kopā no tik agras bērnības, kā savu visīstāko bērnu)? Par to, ka bebim nebūs jācieš visu savu dzīvi no vecāku heita? Nez, manuprāt ļoti drosmīgs un saprātīgs lēmums, kas nāks par labu vismaz 5 cilvēkiem - bijušajiem vecākiem, topošajiem vecākiem un pašam bebim.
Māte malacis!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vilibaldis
2016-07-15 14:19 (saite)
Es par to pašu, viņa ir tādā vietā, kur bez vajadzības neviens īpaši nelien. Aiz kam stipri apšaubu gaidošo un atrunātgribošo kristiešu iespējamību :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iokaste
2016-07-15 15:30 (saite)
nu kā mums var veidoties dialogs, ja tu man runā pretī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2016-07-15 15:42 (saite)
vai dialogs ir akla piekrišana pretrunīgai un nepārbaudītai baumai?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-09-01 13:17 (saite)
Man arī liekas neticams šis stāsts par kristiešiem. Atstāšana notiek samērā reti, un nav dzirdēts, ka tur regulāri dežūrētu kristieši. Un ja, kā stāsta, tā ir diezgan nomaļa vieta, kur bez vajadzības neviens nelien, tad bija vajadzīgs vēl kāds nejaušs trešais, kas to visu noklausījās, tāpēc vēl vairāk tas ir mazticami.

Arī nevar viennozīmīgi apgalvot, ka visi būs laimīgi. Jā, iespējams, ka māte ir no nelabvēlīgajām. Bet ir arī iespēja, ka tā bija normāla sieviete, tikai izjuta smagu pēcdzemdību depresiju, kuras ietekmē viņa izšķīrās par šo soli. Un ar lielu iespējamību, ka viņa pēc depresijas beigām smagi nožēlos šo soli visu atlikušo dzīvi.

Nesaku, ka nevajadzēja šo baby box. Noteikti ir labāk, ka tas ir. Vienkārši nevar sacerēt kādu jauku stāstu un tad ticēt tam kā pierādītam faktam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-09-02 09:49 (saite)
Cik negaidīti, bet izskatās, ka šoreiz tas ir bijis šis gadījums ar pēcdzemdību depresiju: http://apollo.tvnet.lv/zinas/bernu-slimnicas-glabejsilite-atstata-meitenite-atdota-biologiskajai-matei/741999

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?