tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2009-12-09 11:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:nomnomnom

Veicot mājās mazu perestroiku un grāmatu plauktu atkārtotu izrevidēšanu grāmatu skaitļa samazināšanas nolūkos, uzkūlos uz vecām pavārgrāmatām. Tā nu es gandrīz katru vakaru šķirstu pavārgrāmatas, domājot par to, ko nu Ziemsvētkos liek galdā. Interesanti palasīt kara laiku (tobiš ~1940to gadu) grāmatas. Vakar lasīju par kara laika ēdieniem, kā ekonomēt un tā - kara laika pīrāgi, omletes, zupas un viss pārējais. Bē, depresīva lasāmviela! Bet šķirstu, šķirstu, šķirstu un tur tik daudz vārdi, kuri ir mainīti, pazuduši vai ar nesaprotamu nozīmi.
Bet mīkla paliek viena (un mīla arī ;]) - kā pārsvērst visur esošo - viena karote sodas + viena karote etiķis uz cepampulveri...
Korotchshe, kasu pakausi un miedzu ar vienu aci.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]veed_logs
2009-12-09 12:09 (saite)
eu, esi laipna, ieliec zudušos vārdus. interesē.

kā jāekonomē? zāģu skaidas nerosina likt mīklai klāt?

vispār pamācoša lasāmviela tiem, kas šodien čīkst, ka "jāmirst badā". no laikiem, kad tiešām nebija, ko ēst.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tati
2009-12-09 12:49 (saite)
tur tā ekonomēšana ir ar produktu, gaļas subproduktu aizstāšanu. Vai arī, ko darīt, ja putra palikusi pāri. Vai arī kā no kartupeļiem uzmeikot sieru & stuff.
A to ssenovecos vārdus - pastīšos vakarā mājās. Ja nebūs slinkums un laba atmiņa, ielikšu.
Es jau tāpat domāju, ka šajos "krīzšmīzes" laikos arī diezgan laba lasāmviela - 1) ir bijis vēl sūdīgak; 2) skaties, ko & kāpēc ēd.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]veed_logs
2009-12-09 12:52 (saite)
aha. galvenais jau - kāpēc? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2009-12-09 13:00 (saite)
:P~
Cs!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?