tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2009-03-03 11:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Zivs* pagatavošana ir visvājākais punkts manā kulinārijas meistarībā.

*-izņemot lasi, foreli, garneles un...zivs pirkstiņus


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vikings
2009-03-03 13:24 (saite)
zivs ir viegli.
:)
Parastais variants ar foliju, dillēm, citronpipariem un sviestu der visātrāk un pārsvarā visām zivīm.
Ja gribas kādreiz kādu glauno recepti, ta padod ziņu. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tati
2009-03-03 13:36 (saite)
To es daru ar lašveidīgajiem :]
Bet ko, piemēram, iesākt ar pangasijas fileju? Vakar tā pangasija garšoja pēc puszivs-pussojas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vikings
2009-03-03 15:00 (saite)
Pangasiju apvāra liellopa gaļas buljonā, pēc tam ieliek cepeštrukā un cepeškrāsnī sutina ar līdz pusei aplietu buljonā, augšu noklāj ar majonēzi.
Piparus un sāli neliek.
Klāt papriku ar eļļu, kurā vismaz 3 stundas ir mērcēts baziliks. Ja kaltēts baziliks, tad vairāk stundas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2009-03-03 15:34 (saite)
Zivs & liellopu gaļa sounds interesting.
Bet, es vakar to pangasiju no sākuma pasutināju iekš tomātu šķidruma & tad cepināju un tāpat man garšoja pēc izteikta nekā. Un ja es viņu liellopā & majonēzē, tad tā garša pavisam jau nepazudīs?
Man, redz, izteiktas garšas patīk - lai zivi, gaļu, sieru u.t.t. var labi sajust.
Īsāk (nu, ne tik īsi) sakot, probļēmas nebeidzās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?