tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2009-03-03 11:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Zivs* pagatavošana ir visvājākais punkts manā kulinārijas meistarībā.

*-izņemot lasi, foreli, garneles un...zivs pirkstiņus


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tati
2009-03-03 15:34 (saite)
Zivs & liellopu gaļa sounds interesting.
Bet, es vakar to pangasiju no sākuma pasutināju iekš tomātu šķidruma & tad cepināju un tāpat man garšoja pēc izteikta nekā. Un ja es viņu liellopā & majonēzē, tad tā garša pavisam jau nepazudīs?
Man, redz, izteiktas garšas patīk - lai zivi, gaļu, sieru u.t.t. var labi sajust.
Īsāk (nu, ne tik īsi) sakot, probļēmas nebeidzās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?