erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2020-07-11 18:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:david vandervelde - jacket

aizvakar mēs ar mārvelu spēlējām badmintonu lietū un es sev iekrāmēju ar raketi pa pakausi. vakar mēs spēlējām badmitnonu lietū, un mārvels gāza tā, ka dzirksteles lidoja pa gaisu. gaidījām, kad būs asinis. it kā nesgaidījām. bet mājās man bija paziņojums par roņu sapulci par to, to, to un to. salikām kājas kabatās un gājām, līdz sagaidījām asinis: pa ceļam satikām dūdiņu, kas bija tādā šmicē, kā 10 bļerbiki pļerdās kopā. dūdiņa uzkrita ar seju uz palodzes, pārsita uzaci un zemē bija. mēs esam labi cilvēki, izsaucām ātros un gaidījām. dūdiņa tikai stāstīja, cik ļoti viņai viss kārtībā, stāstījuma laikā pazaudējot tonnu asiņu, ar kurām pilnībā tiek sakrāsotas viņas bikses, jaka, maisiņš ar viskiju un čaka iela. un galvenais, lai nesaucam ātros. mēs, protams, sakām, ka nesauksim (un nemelojām, jo bijām jau izsaukuši). tad ar mums nāca draudzēties viens liels vīrs, kurš arīdzan nolēma ar mums gaidīt ambulanci, kas ieradās 15 minūšu laikā. tas ir slikts rādītājs, jo vidējais laiks rīgā ir 12,5 minūtes, turklāt šis bija centrs un nakts. sagaidījām dakterus, iestūķējām tanti busiņā, bet viņa nolēma pretoties un stāstīja, ka viņa nav savainojusies un vispār nav kritusi (to viņa vairs neatcerējās), bet pieciem cilvēkiem, kas saka, ka tante jāsašuj, tomēr bija taisnība. beigās lielais vīrs kopā ar visiem mediķiem un tanti aizbrauca uz slimnīcu, jo mediķiem nahuj negribējās viņu tur turēt un uzmanīt. lielajam vīram gan.

un šodien es daudz ko nesaprotu. piemēram, to, kāda sūda pēc es atkal esmu budžeta grupā, ja uz visiem jautājumiem atbildu ar pretjautājumu "vai es izskatos pēc tādas, kuru tas interesē?". vēl es nesaprotu, kālab šodien narvesenā pie katedrāles nopirku litru greipfrūtu sulas. un tagad nesaprotu nekā - pa kreisi man stāv greipfrūtu sula un sirds, pa labi - matē tēja. ko tagad dzert?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mandra
2007-07-11 18:39 (saite)
Es Tev vai Tu man, es īsti nezinu, esmu vai esi parādā vienu badmintona sesiju kaut kur Aģītī. Man liekas, ka nevajag satraukties par budžetu, lai gan es saprotu, ka Tev nemaz nevajag, ka kāds Tevi sponsorē, jo Tev naudas pilli ķeši. Un vēl es domāju - dzer to sulu. Pārmaiņas pēc.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-07-11 18:54 (saite)
vienkārši liekas jokaini, ka citi vai no ādas izlien ārā, lai dabūtu to budžetu, bet man ir pilnīgi pohuj, bet man, redz, ir tas budžets.
es piedāvāju šovakar pat uzspēlēt to baģiku. teorētiski vajadzētu sakārtot visas savas domas par fonofestu, bet, tā kā šodien neko nesaprotu, tad šodien to nedarīšu.

padzēros sulu. tagad dzeršu tēju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mandra
2007-07-11 19:01 (saite)
Šovakar man jābūt triljons vietās vienlaicīgi, laikam būtu muļķīgi apsolīties būt vēl triljons pirmajā vietā. Bet lēšu, ka rītvakar gan varam saspēlēties.

Par Fonīti - Sabīnei Mankijai 7dien esot jāpūš stabulīte kaut kādā koncertā, vič mīnz, ka es 7dien strādāju mellās miesās, nevis tirinos pie disko cirka. Fontains arī atkrīt. Ja Šarms beidzot reaģēs uz maniem gaudu saucieniem ar kko konkrētu, tad es tikšu pie naudas un braukšu uz Puķīti. Man liekas, ka Bonde do Role tāds pats disko cirks vien, pat vēl inčīgāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-07-11 19:04 (saite)
nu, ja es būtu grupa, tad es būtu bonde do role. agrāk domāju, ka fiery furnaces, bet tad uzradās bonde do role.

zvani šarmam, ka Tev saka!

pag, bet varbūt Tu vari atbraukt uz piektdienas nakti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mandra
2007-07-11 19:09 (saite)
Ja es būtu grupa, es laikam būtu guillemots kopā ar brait aižu konoru kā lirikas autoru un dohertiju kā pī ār speciālistu.

Es Šarmam esmu sasūtījusi kaudzi e-pastu, pēdējais bij vakar. Vienā no tiem arī mans sīviņš un vēlmes un nevēlmes, ko varu / gribu darīt. Man bail viņam zvanīt, jo, ja nu viņš ir smējies pilnu rīkli, lasot manu cēvē, un neatbild tāpēc, ka nespēj pateikt, ka nekam nederu?

Hm, man 5dien darbs beidzas astoņos, bet jā, nakts ir brīva un sestdiena tāpat. Teorētiski varu gan. Cikos jūs piektdien braucat? Esat izdomājuši kā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-07-11 19:18 (saite)
braucam jau kādos divpadsmitos no rīta ar skaisto.

piektdien Tevi uz pagrabskatuves gaida elita verga ar meitenēm pasaules sliktāko dziesmu diskotēkā tiem, kam pāri 20 (dokumentus gan neviens neprasīs). tajā pašā laikā uz lielās skatuves spēlēs slavenais tomas grebins, viņam kaut kad pievienosies kaut kāda erbe robokurpe, tad arī skaistais ar hip hop setu un kaut kāds slepenais viesis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mandra
2007-07-11 19:24 (saite)
zini, ja man kāds uzmetīsies par kompāniju, laikam aizdošos gan. gribās gan elitu vergu, gan slaveno grebinu (jāpaņem tik rezerves krūšturi).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ilka
2007-07-11 20:32 (saite)
es laikam mācos tik lielā fak., ka pagaidām nezinu, vai šogad vēl lielākā lažošanā iegūtā augstāka vidējā svērtā atzīme nekā pagājušajā gadā man to budžetu nodrošinās. nu, lai tik pamēģina mani iz-rotēt!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-07-11 20:41 (saite)
Tava fakultāte ir vājprāts

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ilka
2007-07-11 20:42 (saite)
..tad tāpēc mani tur tik ļoti nevelk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]piene_ne
2007-07-12 00:07 (saite)
jē, greipfrūtsula, mmmm

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?