erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2020-01-02 19:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:babychambels
Entry tags:i love you

ja pieņemam, ka gads būs tāds, kā tas sagaidīts, tad man būs zajebis un roņzupa līs ārā pa visiem caurumiem. un tā visticamāk arī būs. ja es turpināšu i love you apmeklēt tik, cik tagad, tad pēc gada santa biezā būs mana labākā draudzene. kārlis prasa, kāpēc es savā topā neesmu ielikusi viņu kā glītāko vīrieti. nekas, viņš tāds neapķērīgs un domā, ka ja pirms viņa vārda un uzvārda vēl ir apzīmējums "trešo gadu pēc kārtas un bez iespējām tikt pārspētam", tad tas neskaitās. skaitās. mēs ar kārli izdomājām, ka šis būs mūsu gads. vēl izdomājām, kāds būs rozes līnijas albuma vāciņš. nevis izdomājām, bet tas pats atnāca (ja vien tā var teikt par laša šķēlīti). pec tam, kad ar šarmu bijām devušies jaungada pastaigā zem četr``am acīm un bez drēbēm, mēs spēlējām pudeli, kārlis skoroja ar piecām lēdijām vienlaicīgi (tāpēc mēs nevarējām tikt pie sava dienišķā seksa trijatā līdz vienpadsmitiem rītā, kad dūdiņas aiztinās), toties mums pirmā janvāra hamburgeru vai pelmeņu vietā bija astoņkāji, kas salasīti pa sienām. citi tos sauc par zirnekļiem. toms no rīta iet uz tueleti, bet nokrīt matracī, kur pavada visu atlikušo mūžu un visticamāk tualetē vēl aizvien nav bijis. mēs tomēr saģērbjamies un laikā paspējam nokļūt vietā, kur notiek šī gada skaistākais radiošovs 5 stundu garumā (kaut kad tagad atrodams www.radioqbs.lv sadaļā "bagāža", tur kaut kam par 50 labākajiem albumiem jābūt). andrejs veinters raksta, ka....ai, aizmirsu, ko viņš raksta. kārlis nekad nebeigs man likt smieties, toms nekad nebeigs taisīt iedomu galerija ar draugiem, kas izksatās pēc biliem murejiem. pēc jaunā gada glamūra man zvana mārvels un prasa, vai mani nevajag aizvest mājās. vienmēr jau vajag, bet tas "aizvest mājās" nekad nenozīmē aizvest mājās. tas nozīmē braukāšanos līdz pusčetriem naktī. un ātrāk mēs nemaz nevaram beigt, jo man vispār nenāk miegs, jo, trīs vai cik tur diennaktis dzīvojot kopā ar līvu, tomu un kārli, sajūk laiki, kad būtu jāiet gulēt un kad -  jāceļas. mēs atkal braucam uz pilnīgām nekurienēm, tiešām nezinām, kur atrodamies. ieraugam kaut kādu jaunu ciemtau, kur var tikt tikai mašīnas, kuras kaut kā var apliecināt savu piederību šai vietai. taču mārvels sargam laipni paskaidro, ka mēs tagad esam ieplānojuši plānot ģimenes dzīvi un nolūkot māju. sargs, sapratis, ka tas ir pilnīgi normāli, ka divi idiņi divos naktī ir nolēmuši plānot ģimenes dzīvi, arī neiebilst pret mūsu plāniem. aptuveni pēc stundas mēs gandrīz iesprūstam dubļos ļoti spocīgā mežā ar riepām, kas izsvaidītas pa ceļu.

es vēl īsti nezinu, ko darīšu tad, kad būs jāiet gulēt, bet tā noteitki nebūs gulēšana. vēl man ir tāda sajūta, ka šodien man kaut kas bija jādara, bet, tā kā man ir pazudsi 2007. gada laika plānotājs, man nav ne mazākās apjēgas par to, kas un kad man jādara.

mīlu

p.s. jaungada naktī i love you bija viena ļoti neglīta meitene. patiešām.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ulvs
2007-01-02 20:07 (saite)
neglītāka par mani?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-01-02 21:22 (saite)
ja viņa nebūtu neglītāka pat par Tevi, tas vispār nebūtu pieminēšanas vērts fakts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ilka
2007-01-02 23:40 (saite)
Tu esi dzīvs - mierinoša apziņa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ai
2007-01-02 20:13 (saite)
ja visu gadu darīs to, ko darīja jaunajā gadā, tad es visu nākamo gadu bučošu pilnīgi svešus cilvēkus un pazīstamos arī.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ulvs
2007-01-02 20:14 (saite)
tu jau tāpat vislaik piedzeries un bučojies ar svešiem. izmisīgi maucīga daba, tā teikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ny
2007-01-02 22:23 (saite)
Nezinaaju, ka Tu meedz runaat arii kaut ko praatiigu!
Laimiigu jauno gadu, ULV!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ai
2007-01-03 11:31 (saite)
nu kas tad tas tāds tagad?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ai
2007-01-03 11:30 (saite)
kālab izmisīgi? nekā izmisīga, tā tas vienkārši notiek pilnīgi mierīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sveetaa_seeta
2007-01-02 21:22 (saite)
tā tam būs būt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?