starro ([info]starro) rakstīja,
@ 2004-08-09 17:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:sakaunējies

Atpakaļ nākotnē IV
Nu ļoti sapriecājos dabonot kādu vēsti no EG. Biju nedaudz pazudis, sakaunējies, sadomājies muļķību, ka priekš veciem draugiem man ir maz laika un vietas. Biju ieņēmis domu, ka arī draugi un draudzenes dzīvo tālāk, tiem dzīve nestāv uz vietas. Un man varētu būt greizsirdība uz draugu dzīvēm, jo uzskatu tās par savu īpašumu :)
Esmu turpat kur biju. Visādā ziņā. Tas nozīmē, ka sperti daudzi soļi atpakaļ. Baigi neinteresanti. Biju palicis lepns, bet tagad maksāju par to to.
... Un man pietrūkst vēla vakara ar EG, vīnu, cigaretēm un nepiespiestu muļķibu gvelzšanu, kas tikai lieku reizi apstiprina, ka mūsu pamatstāvoklis ir skumjas, kuras gaiņājam ar ikdienas darbiņiem, viltotām baudām. Vai ir kaut kas mainījies? Ceru. Bet baidos to dzirdēt. Saņemu drosmi un aicinu sevi uz vīnu ar EG. Kaut šovakar. Daugavmalā uz akmens trepēm. Vai Ķīpsalā uz steķiem. Vai kaut kur Āgenskalnā. Bet var arī Čiekurkalnā , Lucavsalā vai Mežparkā. Mēs varētu dzert šampanieti no pudeles.. Un vēl viskautko...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2004-08-10 18:32 (saite)
Un man varētu būt greizsirdība uz draugu dzīvēm, jo uzskatu tās par savu īpašumu :)
---------------------------------------------------------------
Brīnišķigi. Es ceru, ka tas bija ļauns joks?! :)
Vispār šeit paverās tēma - cik daudz tu esi gatavs atdot citiem cilvēkiem. Es varētu rakstīties fiškā - divas sirdis ir kā viena. Un es esmu šo lietu ekspluatējis gadiem: mani labākie draugi un cilvēki, kuriem esmu, hm, pievienojis savu sirdi, ir bijušas sievietes. Nekā neķītra, nopietni. Mans labākais draugs ever ir bijusi meitene, ar kuru es tried hard, lai nestātos zināmajos kontaktos, lai kaut ko saglabātu. Patiesībā, izdarīt to ir ļoti grūti, faktiski neiespējami, bet man tas izdevās, un tā ir atbilde uz jautājumu - čem ti dorožiš?

Es nevaru atdot vai dalīt savu dzīvi ar kādu. Ikviens, kas saka, ka to dara, melo pēc velna. TAS NAV IESPĒJAMS. Tāpēc es arīdzan nelaulājos baznīcā - es negribēju melot savā kāzu dienā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]starro
2004-08-10 18:55 (saite)
Un man varētu būt greizsirdība uz draugu dzīvēm, jo uzskatu tās par savu īpašumu :)
---------------------
Ar to es domāju, ka man labpatiktu turēt savus draugus iekonservētus pieliekamajā, lai viņi nemainās, lai tad, kad man uznāk nostalģija, es varētu acumirklī teleportētēties pagātnē, un kādu brīdi, kamēr man apnīk, būtu viss kā toreiz. Es atturos zvanīt veciem draugiem un draudzenēm, jo respektēju varbūtību, mans zvans pl. 2os naktī varētu nostādīt šos neērtā situācijā. Un man žēl, ka viņi dzīvo tālāk savu pašu dzīvi. Zinu tas ir muķīgi. Bet es nespēju augt līdzi viņu filmai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2004-08-10 19:42 (saite)
Es kaut ko tādu nojautu.
Par zvanu 2-os naktī - man bija nesen diskusija ar advancētiem cilvēkiem par šo tematu, kuri teica: bet tev ir jābūt kādam, kuram pazvanīt 2-os naktī! Bet man nekad nav bijusi vajadzība pazvanīt kādam 2-os naktī. Man par lielu prieku, nevienam nav bijusi arī analoģiska vajadzība zvanīt man.

Aiz draudzības stāv racionalitāte, pie tam pamatīga. Večiem tas viss ir vēl ar miglu aizpūsts. Sievietes šajā ziņā skaidri zina, ko grib (bet TIKAI šajā). Un tas man viņās šajā ziņā patīk. Tusoties ar cilvēkiem, kas skaidri zina, ko grib (jo es arī mēdzu sev visādu miglu aizpūst).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]starro
2004-08-11 10:52 (saite)
Esmu pārsteigts par tavu viedumu.. :) Pērnnakt, akurāt pēc šampanieša daugaumalā, tējas ar balzamu un dzērveņu šņabīša vēlīnā bārā, sidra rītam austot mežparka savrupmājā, es tiešām "tried hard" , lai saturētu lietas biksēs un nesabojātu draudzību. Bet visu laiku uzdevu sev jautājumu: kāpēc neļaut vaļu emocijām, kas arī tika no manis gaidīts? Čem ja dorožu i skoļko eto stoit? Kā vārdā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2004-08-11 12:58 (saite)
Konsekvences.
Variants A (male): "Tu salauzi manu sirdi"
Variants B (female): "Tu sapisi mūsu draudzību".

Dorožiš tu ar to, ka teorētiski tu vari nokniebties ar 500 000 Rīgā dzīvojošajām sievietēm (par provinci pat neieminēšos), taču sadraudzēties un atrast soulmeitu (izklausās bezmaz pēc "Iļģiem") iespējas sarūk par kādiem procentiem 99. Tad arī saproti, čem ti dorožiš. Man ir pārliecība, ka šāda akta sekas īpaši neietekmē statusu, toties būtiski ietekmē komunikāciju, faktiski mainot viņas raksturu. A kas ir draudzība? Pirmkārt, jau komunikācija (fiška par to, ka "draugi ir lai palīdzētu" man liekas smieklīga - it kā būtu jāsūta nah cilvēks, kuram iegadījies, ka viņš nav tavs draugs).

Un vēl - tas ir labi, ka tu izturi kārdinājumu alkohola iespaidā (iekšējam prokuroram pēc tam var veiksmīgi atmazgāties - nu ko tik cilvēki nesadara alčāga iespaidā!).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2004-08-11 17:01 (saite)
Izklausās pēc melmsvārča sprediķa, vai nu veselības mācibas stundas. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2004-08-11 17:05 (saite)
i spread a word.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2004-08-11 17:09 (saite)
vel varēji pieminēt sīknaudu :) Un ka vajag gaidīt kaut ko cēlubaltuskaistutīru ...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2004-08-11 17:59 (saite)
gaidīt kaut ko cēlubaltuskaistutīru ...
---------------------------------------------
Bet protams! Ne jau nu cēlo jaunavu un ērģeļu pavadījumā (piedevām ar dirty thinking tāpat galā netiksi; tāpēc cilvēkam nav vajadzīgi baušļi, kas ir pretrunā ar viņa dabu), bet es orientējos uz kaut ko tādu. Attiecībās vispār, ne tikai ar sievietēm. Gribas taču dzīvē kaut ko nesamaitātu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]merlot
2006-05-11 10:51 (saite)
šis ir absolūti patiesākais ieraksts ever.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chaj
2005-02-14 14:23 (saite)
šis Tavs ieraksts ir ierindojies manā Sviesta Ciba top 5!

2 nedēļas lasīju starro dienasgrāmatu un nespēju, nespēju uzminēt, kurš tad no maniem paziņām, draugu draugiem te tā raksta! skaidrs, ka paziņa, un vēl par pārsteigumu - teksti tik tuvi un saprotami. un skaisti!

p.s. nu taksh skaidrs, ka man nav ne jausmas, kas ir EG!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]starro
2005-02-14 15:12 (saite)
Mēs būtu paziņas? :) Skaidrs, sekojot līdzi seriāliem, mēs kļūstam līdzdzīvotājiem un rodas sajūta, ka pazīšanās (kaut pastarpināta)ir veca kā pasaule.
Bet paldies, visādā ziņā!
Ar tavu atļauju, atļaušos pievienot tevi..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chaj
2005-02-14 18:15 (saite)
vo-vo!
buutu pazinjas! kad 'atkod', kursh tad ir, bezmaz vairs nav interesanti!

Tavas maasas draudzene.
Tava futbolbiedra hm.. beernu maate
nu slinkums domaat radu rakstus veel.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2005-02-15 12:58 (saite)
Tas, protams, sašaurina aizdomās turāmo loku, bet konkrētu apsūdzību uzrādīt tomēr neļauj :)
Ko tur daudz intrigot - tādi esam. Vai attēlojamies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?