starro ([info]starro) rakstīja,
@ 2016-03-05 22:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Nick Cave & The Bad Seeds - Thirsty Dog

Meitene no kaimiņmājas
lasīju tautieti izsakoties, ka Kaprio esot viņa paaudzes līdzgaitnieks un simbols, beidzot saņēmis pēc nopelniem par mūža nopelniem. Man gan viņš kopš tīņa gadiem šķita nekaunīgs pašpuika un nu jau kādu laiku ir puicisks nekauņa. Varbūt tas tiešām raksturo to paaudzi, kurai demogrāfiski es piederu, taču nespēju ar to identificēties.

Taču par mūža līdzgaitniekiem es domāju jau pusgadu. Man tā ir Kailija Minoga.
Mēs tiešām esam auguši uz vienas ielas. Es redzēju kā tā romantiskā dura mūsu skolas popielā bezrūpīgi lēkāja par loko lokomotīvi. Viņa gāja dažas klases virs manis un viņai savā dzīvē noteikti jābūt laimīgai - tāds lūk astoņdesmito beigu optimisms. Tad mūsu ceļi šķirās - es kļuvu par indī jaunieti, bet par Kailiju aizmirsu. Līdz viņa uzradās tusējot ar čomiem no mūsu loka - Niku K., Polliju Džīnu H., Šeinu McG. Pa šo laiku rozā lellīte bija izaugusi par stilīgu interesantu jauno mākslinieci. Tomēr mūsu destruktīvajā nihilistu kompānijā viņa īsti neierakstījās - viņas vecāki bija ambiciozi un teica, lai viņa nepinas ar mūsu skvēra uņģiku. Kad pēc gadiem viņa parādījās pa televīziju un rādio ar modīgiem disko un bija redzama augstās modes šovos ultramodernās kleitās, es priecājos, ka viņai ir izdevies izsisties no mūsu pagalma. Es turēju īkšķi - tomēr savējā. Lai arī Londonā, NY, Tokijā, Sidnejā, taču zināju, ka viņa apciemojot savus vecākus, kuri joprojām dzīvoja blakus maniem vecākiem, pateiks man čau kad satiksimies pērkot kečupu un jogurtu veikaliņā "pie krustmātes". Kad uzzināju par viņas nelaimi un veselības problēmām, līdzi jutu ļoti personīgi. Un patiesi priecājos, ka slimība atkāpās. Tikmēr pa rādio turpināja rotēt jaunas viņas dziesmas - vienmēr gaumīgas un patīkamas. Arī vecās labās no mūsu vecajiem laikiem. Tagad gan sen neesmu viņu saticis, tikai dzirdu pa rādio un slavenību ziņās pieminam. Vajadzētu saorganizēt mūsu ielas salidojumu, savākties visiem vecajiem. Domāju, ka Kailijai arī tas būs svarīgi.
Ak, man taču nav un nekad nav bijuši viņas dziesmu ieraksti!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2016-03-05 22:42 (saite)
kad kima vailda stāv starmešu gaismā, un viņai mati plīvo tā, it kā virsū pūstu visi pasaules vēja ģeneratori, un viņa dzied you came, lūk, ar šādu cilvēku es vienmēr atradīšu kopēju valodu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]starro
2016-03-05 22:59 (saite)
Vailda ir meitene no flašbeka ar plakātu no VDR žurnāla melodie und rhytmus, bet Minoga ir ziņās un ēterā visu laiku sadaļā kas jauns

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]starro
2016-03-05 23:03 (saite)
Un man aktuālajās pleilistēs ir divas Kimas dziesmas. Never trust a cilvēks, kas klausās Vaildu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2016-03-06 15:01 (saite)
Man tas šķiet tik holivudiski, ka Kaprio nedeva Oskaru ne par lielisku apsitušos miljonāru "The Wolf of Wall Street", ne ciešanām gaumes robežās "The Aviator", bet novērtēja ciešanas dēl lāčiem un indiāņiem jau aiz gaumes robežas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]starro
2016-03-06 15:14 (saite)
Es redzu ka Kaprio ir žanrs un formāts. Un Leo ir labākais savā sfērā, kur stāsta konstrukcija un fokuss ir konstruēti priekš Leo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2016-03-06 15:26 (saite)
Jā, Skorsēze, piem., viņu mīl un konstruē viņam. Bet nav tā, ka sev nekonstruētu viņš nevar nospēlēt. Man viņš visvairāk patīk "Revolutionary Road" un "Shutter Island", kuras teorētiski daudzi varētu labi nospēlēt, bet šādi tomēr nē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2016-03-06 15:40 (saite)
Viņš allaž ir aizraujošs, jā, taču es viņam noticēju tikai "body of lies".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?