starro ([info]starro) rakstīja,
@ 2014-01-15 18:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Felbomlasztott Mentökocsi - Venetian Snares

Sagribējās uz kultūru aiziet
un ko tad šaj sakarā man piesūta? :

GRUPA VIKTOR

Jau 24.janvārī koncertzālē "Godvil" atgriežas grupa "Viktor"

Līdz ar neseno veiksmīgo uzstāšanos Latvijā, grupas puiši neliek ilgi gaidīt un jau pavisam drīz atkal gaidāms iedvesmojošs divu stundu garš koncerts. VIKTOR tiek uzskatīta par labākajiem padomju 80.gadu roksensācijas grupas "КИНО" dziesmu izpildītājiem. VIKTOR dibinātājs un dziedātājs Ashat Kalbajev, cienīgi, talantīgi un ar lielu sirsnību, sevī ietver "КИНО" līdera Viktora Coja tēlu. Un atkal ir sajūta, ka Cojs ir dzīvs un dzied!

DINAMO RĪGA KHL

Pēc pārtraukuma, .., DINAMO RĪGA komandai KHL Regulārajā čempionātā vēl būs jāaizvada 4 spēles – 3 savā laukumā un 1 izbraukumā. Pirmo spēli pēc Sočiem DINAMO RĪGA aizvadīs savā laukumā Arēnā "Rīga" 26.februārī pret KHL debitantiem Zagrebas Medveščak, otro - jau 28.februārī pret Maskavas Spartak, bet trešā mājasspēle notiks 4.martā pret Doņeckas Donbass.

ROMĀNS PAR MEITENĒM

Maskavas teātris pie Ņikitas vārtiem uz Latviju ved izrādi "Romāns par meitenēm"

23.janvārī Rīgā, Rīgas Kongresu namā, un 24.janvārī Daugavpilī, Daugavpils Kultūras pilī, sagaidot Vladimira Visocka dzimšanas dienu, notiks izrāde ROMĀNS PAR MEITENĒM, kuras pamatā ir ievērojamā dzejnieka un rakstnieka Vladimira Visocka nepabeigtais romāns. "Meitenes mīlēja ārzemniekus. Nav gluži tā, ka viņas nemīlēja savus tautiešus. Tieši otrādi…" Tā sākas..

VEET MANO

Raidījuma "Ekstrasensu cīņas" 13.sezonas dalībnieka un finālista Veet Mano seminārs un nomente Latvijā

24.februārī Ķīpsalas starptautiskajā izstāžu centrā norisināsies VEET MANO seminārs, savukārt, no 25.februāra līdz 27.februārim viesnīcā "Minhauzen Unda", Saulkrastos, interesanti tiek aicināti uz amerikāņu ekstrasensa vadītu nomenti. Nomentes laikā tiks apgūtas prasmes mīlestības un uzticības radīšanai, fiziskā un emocionālā stāvokļa uzlabošanai, tiks strādāts ar enerģiju, kā arī veidota dzīves jēgas izpratne.

METODIJS BUŽORS

24.janvārī Rīgas Kongresu namā notiks Muslima Magomajeva dziesmu izpildītāja Metodija Bužora koncerts

Mūziķim no Pēterburgas, kurš kā operas dziedātajs ir daudz Starptautisku konkursu laureāts, piemīt neatkārtojams balss tembrs. Viņa repertuārā ir gan klasika, gan estrādes šlāgeri. METODIJS BUŽORS skatītājus pārsteidz ar savu burvīgo balsi, lielisko izpildījumu un talantu.

Kultūrai ir telpa un tā nāk no rītiem. Negribi - nepērc, taču rēķinies, ka tā tu pavisam izkritīsi no sajēgas par notikumiem un notiekošo.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2014-01-15 21:11 (saite)
Kultūrai es tomēr biļetes meklētu Biļešu Paradīzē, nevis Biļešu Servisā :)

(Atbildēt uz šo)


[info]lemurs
2014-01-15 22:56 (saite)
jess! es arī izmetu līkumu pa attiecīgo servisu.

"Viss afrikāņu temperamenta kolorīts un daudzveidība, kādu var tikai iedomāties, iekļaujas 2 nepārtraukta draiva piesātinātās stundās. [..]
Lai arī kur viņi nav uzstājušies, bet tagad viņi būs pie mums, patiesi tumšādainās tautas pārstāvji, iedzimti kareivji un dejotāji!"

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?