starro ([info]starro) rakstīja,
@ 2008-06-13 17:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pornogrāfija
Tagad ikreiz saraujos, kad dzirdu kādu dāmu sakām „fuuj”. Jo īpaši, ja tam seko izteiksmīga novaikstīšanās „vee”. Ikkatrā sadzīves situācijā, kā pārspīlētas attieksmes paušana par jebkuru viņām netīkamu parādību, lietu. Vai nu tas būtu neparasts ēdiens, filma, anekdote, atgadījums. Nu jebkas, kas bez fantāzijas un iztēles atraisīšanas pats par sevi nav aizspriedumu priekšmets vai kādā veidā pretdabīgs. Tajos brīžos man iztēlē acu priekšā uznirst tā meitene no internetā sagrābstīta amatiervideo, kurā vulgāri naturālistiski un nepieklājīgi attēlots dzimumakts( ). Mani satrieca tas aizkustinoši nesamākslotais dabiskums, ar kādu viņa izgāja no lomas gan, kad aizvēra acis, kamēr iekarsusi ļāvās, gan beigās, kad acīm ciet viņa taustījās pēc kaut kā, ar ko noslaucīt seju – muti, acis, lai sadūšotos tās atvērt, pirms apjēgt - apmierinājumā pasmaidīt, vai riebumā un pazemojumā novērsties. Un mani sašāva tā pretrunīgā, neviennozīmīgā reakcija – bez uzspēles, vienaldzīga cinisma, bet ar patiesu, atklātu smaidu lūpu kaktiņos, vaigu bedrītēs un acīs izteikt, ka notiekošais ir pretīgs, nepieņemams un aizvainojošs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ronis
2008-06-13 19:18 (saite)
korsietim taisnība, šis ir burvīgs! vergturu morāles kvintesence, no viedas mutes, pilnīgi kā iz dzīves ilustrācija tai anekdotei "- Mani izvaroja... - Laimīgā!"
Pareizi, pist viņas visas līdz asinīm, jo viņām īstenībā patīk un, jo pazemojošāk un pretīgāk, jo vairāk viņām patīk, un ja kādai tas šķiet pretdabīgi, tas tas ir dēļ "neatraisītās fantāzijas".

visvairāk interneta porna adeptu praidā pārsteidz nevēlēšanās saskatīt, ka 90% no iesaistītā drāžamā materiāla ir personas uz garīgās atpalicības robežas. vienkāršoti teiksim, ar IQ zem 70. iedomājies, piemēram, cilvēkam saka "1, 3, 5, kas tālāk?" un viņš saka "2". tik vien kā pēc sejām paskatoties un citreiz tur ir arī intervijas. nevis bija izvēle starp Hārvardu un "pieci džeki mani drāž kameras priekšā", kur izvēlējās pēdējo, jo tās likās krutāk, bet vienkārši nesaprata, ka ir arī izvēle.
iesaku vismaz vienreiz (redzesloka paplašināšanas nolūkos) uz nospermoto sejas izteiksmju niansēm paskatīties no šāda skatu punkta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]starro
2008-06-13 22:04 (saite)
tu taču saproti, cik grūti ir paskatīties uz sevi no malas?

bet, tiesā, iespējams šis tiešām ir amorāla augstprāša spogulis. paštaisns politkorektums varbūt te ir mazāk, kā aprobežotība.

ir laikam starpība starp pētniecības slēdzieniem žurnālos un pieķeršanos apspēlēšanai vienai no simts dažādām domām, kas mirklī rodas saskaroties ar kādu gadījumu.

Bet tev taisnība. Sabojātas vērtības ir tas, kas liedz saredzēt būtisko acīmredzamajā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ronis
2008-06-13 22:08 (saite)
katrā ziņā, paldies par atbildi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?