dieva dilles

« previous entry | next entry »
Saturday Aug. 3rd, 2013 | 19:35

Ko vislabāk darīt ar vistas gaļu? Visbiežāk taisu parasto vistas zupu vai vistas zupu ar kokosa pienu, bet tas ir nedaudz apnicis.

link | comment | memorize


Comments {15}

blond

***

from: [info]blond
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 20:42
link

nu uztaisi vistas kariju. internets pilns ar receptēm (kaut vai šī burvīgā http://www.indiansimmer.com/2013/04/chicken-curry.html), bet viņas ir bezgalīgi variējamas, ievērojot tikai dažus pamatprincipus. visas tās garšvielu pastas taisīt pašam, protams, ir verga darbs, esmu mēģinājusi, paiet stundas divas, bet var jau nopirkt kādu gatavu karija pastu un īstumam piešaut šādas tādas svagas garšvielas. man ļoti patīk tie kariji, kur klāt vēl liek drusku kartupeļu un pākšaugu. Un tad pasniedz ar rīsiem. Lieliski.
(neaizmirsti uzbērt sasmalcinātu kinzu/koriandru)
(piparmētra arī ir topā)

reply | thread


blond

***

from: [info]blond
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 20:50
link

un ja es kaut mirklīti ticētu, ka tevi interesē, ko darīt ar vistas gaļu, tad pēc atgriešanās rīgā iedotu lielisku kambodžas vistas/tomātu mērces recepti.

reply | parent


mama drama

***

from: [info]virginia_rabbit
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 21:05
link

Tie ingmara kariji - apnikuši kā nāve. Varētu kādu sulīgu cepetīti vai šašļiku.

reply | parent | thread


blond

***

from: [info]blond
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 21:12
link

Nu bet kur problēma? Ar vistu jau vispār viegli izdarīties.

reply | parent | thread


mama drama

***

from: [info]virginia_rabbit
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 21:14
link

Nemākam!

reply | parent | thread


blond

***

from: [info]blond
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 21:20
link

Ko nemākat? Ko visār gribat? Var viņu, par piemēru, cepamā maisā iebāzt, ar kaut ko piestūķētu. Tas varbūt ir visvienkāršākais.
Jums ir vesela vista?

reply | parent | thread


***

from: [info]pet
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 21:24
link

cepammaisā vai cepamtraukā ar dārzājiem - burkāni, tuč kartupeļi, 1 ķiploks (vesels) 1 paprika (gabalos). garša pamatā no savas sulas + tuč sāls, var mārrutkus tur klāt pielikt pēc tam.

reply | parent | thread


blond

***

from: [info]blond
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 21:46
link

nu, tur cepammaisā var daudz vairāk iztēles pielietot.
o

reply | parent


pikaczu

***

from: [info]pikaczu
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 21:04
link

Var šmorét ar plûmêm un burkãniem

reply


***

from: [info]pet
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 21:22
link

Nupat taisījām - mērce no 50/50 vistas gabaliņiem un gailenēm - ņam.

reply


helvetica

***

from: [info]helvetica
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 22:45
link

Merce (tas pats buljons, bet iebiezinats un ar saplucinatam vistasgalas skiedrinam). Var pec tam izstiept pie jebkura pavalga.
Gabalini vai stremelites, miksetas ar visvisadiem darzeniem (un augliem) visvisadas kombinacijas (tb, kas attiecigaja bridi metajas ledusskapi)

reply


Šugā faiv

***

from: [info]morraa
date: Sunday Aug. 4th, 2013 - 01:08
link

Satais karaagee.
Sagriez to lopu 3-4 cm gabalos, samet maisaa ar daudz kjiplokjiem, diezgan padaudz soj meerc un alu (jaa, alu), noliec marineeties paars stundas. Pa to laiku satais miltu un cietes maisiijumu un kad samarineejas iemeercee tai maisiijumaa tos gabalus un mazliet apcep lielaa elljas daudzumaa. Ljoti garshiig sanaak.

reply


Agnese

***

from: [info]magic_raddish
date: Sunday Aug. 4th, 2013 - 20:48
link

vista saldā krējuma mērcē ir ļoti garšīgi.

reply | thread


***

from: [info]dute
date: Monday Aug. 5th, 2013 - 10:11
link

šitā man arī ļoti garšo - ar makaroniem, saldo krējumu, un mazu gabaliņu dor blu siera, pavisam nelielu, kā garšvielu

reply | parent | thread


Agnese

***

from: [info]magic_raddish
date: Monday Aug. 5th, 2013 - 11:53
link

es pierīvēju parasto sieru un arī ar špagetī. Draugam vismīļākā bļuda un šīs receptes dēļ saukā mani par labu pavāru :D

reply | parent