***
Saturday Aug. 3rd, 2013 | 20:42
from:: blond
nu uztaisi vistas kariju. internets pilns ar receptēm (kaut vai šī burvīgā http://www.indiansimmer.com/2013/04/chi cken-curry.html), bet viņas ir bezgalīgi variējamas, ievērojot tikai dažus pamatprincipus. visas tās garšvielu pastas taisīt pašam, protams, ir verga darbs, esmu mēģinājusi, paiet stundas divas, bet var jau nopirkt kādu gatavu karija pastu un īstumam piešaut šādas tādas svagas garšvielas. man ļoti patīk tie kariji, kur klāt vēl liek drusku kartupeļu un pākšaugu. Un tad pasniedz ar rīsiem. Lieliski.
(neaizmirsti uzbērt sasmalcinātu kinzu/koriandru)
(piparmētra arī ir topā)
(neaizmirsti uzbērt sasmalcinātu kinzu/koriandru)
(piparmētra arī ir topā)