from:blond date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 20:42 link
nu uztaisi vistas kariju. internets pilns ar receptēm (kaut vai šī burvīgā http://www.indiansimmer.com/2013/04/chicken-curry.html), bet viņas ir bezgalīgi variējamas, ievērojot tikai dažus pamatprincipus. visas tās garšvielu pastas taisīt pašam, protams, ir verga darbs, esmu mēģinājusi, paiet stundas divas, bet var jau nopirkt kādu gatavu karija pastu un īstumam piešaut šādas tādas svagas garšvielas. man ļoti patīk tie kariji, kur klāt vēl liek drusku kartupeļu un pākšaugu. Un tad pasniedz ar rīsiem. Lieliski. (neaizmirsti uzbērt sasmalcinātu kinzu/koriandru) (piparmētra arī ir topā)
from:blond date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 20:50 link
un ja es kaut mirklīti ticētu, ka tevi interesē, ko darīt ar vistas gaļu, tad pēc atgriešanās rīgā iedotu lielisku kambodžas vistas/tomātu mērces recepti.
from:pet date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 21:24 link
cepammaisā vai cepamtraukā ar dārzājiem - burkāni, tuč kartupeļi, 1 ķiploks (vesels) 1 paprika (gabalos). garša pamatā no savas sulas + tuč sāls, var mārrutkus tur klāt pielikt pēc tam.
***
from: blond
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 20:42
link
(neaizmirsti uzbērt sasmalcinātu kinzu/koriandru)
(piparmētra arī ir topā)
reply | thread
***
from: blond
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 20:50
link
reply | parent
***
from: virginia_rabbit
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 21:05
link
reply | parent | thread
***
from: blond
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 21:12
link
reply | parent | thread
***
from: virginia_rabbit
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 21:14
link
reply | parent | thread
***
from: blond
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 21:20
link
Jums ir vesela vista?
reply | parent | thread
***
from: pet
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 21:24
link
reply | parent | thread
***
from: blond
date: Saturday Aug. 3rd, 2013 - 21:46
link
o
reply | parent