sprungulss ([info]sprungulss) rakstīja,
@ 2018-01-03 09:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pēc pusgada nedzeršanas sanāca plānots norāviens. Hui sņimi. Tik vājprātīgi jau nebija. Bet prieku ar man nesagādāja. Es īsti nezinu plānots. Neplānots. Es nemaz sevi nemeiģināju appist. Domādams ka bez sekām tikšu cauri. Protams nav nekas dramatisks. Darbā esmu. Uz korķa nēsmu. Ir bišķi triceklis. Bet tāda bezjēdzīguna sajūta. Nu padzēru. Un neko no tā vispār neieguvu. Absolūts tukšums. Prieka nekāda. Pēc jaunā gada pēc pusnakts laikam nezinu ko es apēdu bet šķiet tās bija markas. Tas pasākumu nedudz izkrāšņoja. Bet Man jau šķiet ka psihodēlija kopā ar šmigu nav savienojuma. Pret psihodēliju var vēl izturēties ar cieņu un pietāti. Bet alķìts ir tik sasodīti rupjš un brutāls. Paņem izvazā pa peļķēm vēl dirst tevi pasūta... ne nu jā atkal skaitīšu dienas. Nedzeršu. Bet fuk. Nu kā šitā, es gāju uz pasākumu, piepirku pilnu somu ar limonādēm. Un bļeģs ìsi pirms desmitiem liķieri. Bļin liķieri. Kautkādu sūdu par 7 eirikiem. Kurš pat garšīgs nebija. Nu pēc tam jau aliņi hujaliņi un sidrisiņi un hujomajo attapos zebrās... ko bļeģs tur es biju pazaudējis. Drīzāk ja es maz zinātu kā es mājās tiku. Un nu galīgi es par sevi nepriecājos. Pusgads man bija tād a kā uzvara pār Sevi. Nu ko jāmēģina otreiz pārsist pusgads. Šodien krata. Bet piķis vēl ir. Ir darbs. Attiecības pārāk ne ar vienu nesačakarēju. Dzìvs. Bet piedirsts gan jūtos. Un man ir škrobe nevis par sūdiem kas savārìti. Rādās ka neko ļoti savārijis, bet pats fakts.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2018-01-03 11:30 (saite)
Relapss ir normāli. Novēlu turēties un vispār pret vielām neizturēties "ar cieņu un pietāti", viņas ir paredzētas lai aizlīmētu tos caurumus, kur jābūt reālai mīlestībai un radošumam. Tur nav, ko cienīt.

(Atbildēt uz šo)


[info]santech
2018-01-03 12:25 (saite)
tā tukšuma sajūta tik tiešām ir pretīga. arī nākamā darba diena nebija neko pilnāka. bet nu kaut kāds velns dīdīja uz gadumiju paņemt litru red label un gandrži visu arī izkapāt dažu stundu laikā. uz atlikumu ij virsū vairs negribas skatīties, slikti paliek ap morālo dūšu.

(Atbildēt uz šo)


[info]qgmr101
2018-01-08 23:01 (saite)
Nu pēc manas pieredzes pālī markas toč ir nauda vējā, labi ja perifērajā redzē kāda skaista papildus kustība parādās, jo alko paņem tā pa pirmo tā pa pilno. Paradoksāli, jo mazliet iedzerot alko un fiziski mazliet pakustoties skābe un zāle pašas krīt virsū kaut pirms tam tuksnešu mēneši, bet tas jau protams savs subjektīvs efekts.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?