aituvīrs ([info]sodienliist) rakstīja,
@ 2018-05-24 17:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man ļoti gribētos apmeklēt kādus radošās rakstīšanas kursus vai nodarbības. Bet visur, lai tādos tiktu, ir jāiesūta kaut kas jau iepriekš uzrakstīts (vai arī jāmaksā milzīga nauda), turklāt, cik nu man ir tas iespaids, kaut kas puslīdz nopietns (vismaz nopietnāks par cibas dienasgrāmatas tipa ierakstiem). Sakiet, ja tā nav, jo, lai arī cik ļoti man gribētos rakstīt, es arī jūtu vajadzību pēc kaut kādas pabakstīšanas, ieteikumiem, uzdevumiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]santech
2018-05-24 18:08 (saite)
literārā akadēmija. pie tam, ja kaut kas tāds interesē un bez iepriekš rakstīta neņem, tad uzraksti kaut ko. kaut vai sāc ar kādiem literāriem konkursiem. tas pats šausmu un fantāzijas stāstu konkurss, piemēram. vai kā nu tas pareizi saucās. es sāku rakstīt tam konlursam, vai līdzīgam. gandrīz pabeidzu, bet tāpat nepaspēju iesniegt. tā nu tad ar to darbu pieteicos literārajā akadēmijā. nu un tiku budžetā ;D un pabeidzu. ir diploms ;D
tā ka - uzraksti kaut ko kaut vai sevis pēc. un kad kādam pro atrādīsi, tad arī uzzināsi, cik labi/pareizi raksti. nu un tad ar to arī piesakies kaut kur.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sodienliist
2018-05-24 18:23 (saite)
nu jā, par to arī esmu domājusi. bet kaut kā tomēr grūti, nesanāk uzrakstīt tā/cik daudz gribētos. droši vien vajag vairāk piespiesties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]santech
2018-05-24 18:29 (saite)
vajag dedlainus. ir, kam tas motivē. bet ko es gribu pateikt - vajag kādam vai nevajag - raksti. ja neko neesi rakstījuse, tad nemaz nezināsi, kā tas ir

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]honeybee
2018-05-25 10:27 (saite)
Litakadēmijā bez iepriekš rakstītiem tekstiem ņem maksas grupā. Par vienu nodarbību atsevišķi maksāt ir drusku sālīti (if I do say so myself :D), bet maksāt par pusgadu vai par gadu uzreiz ir diezgan pieciešams cipars. Glupības rakstīt drīkst.

Tas "līdzīgais", kam tu to rakstīji, ir Jauno un Iesācēju autoru seminārs (JIAS), konkurss ir parasti uz ziemu - ar domu, ja izlido konkursā un netiek par brīvu, tad var pieteikties maksas grupā.

(sorry par reklāmu)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kochka
2018-05-24 21:05 (saite)
Pameklē feisbukā rakstu Latviju pasākumus. Rīgā jau divi bija, bet ja ir vēlme apbraukāt Latviju, tas varētu būt interesanti. Dalības maksas nav, tikai iepriekš jāaizpilda anketa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kochka
2018-05-24 21:15 (saite)
https://www.rakstulatviju.lv

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sodienliist
2018-05-24 21:34 (saite)
par šo nemaz nezināju. paldies, paskatīšos!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?