Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2016-06-25 09:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
svara pieziimes
85.2 - tataad 3.5 nedeljas 3.4 kg, bet peedeejie kg nokritusi peedeejaas dienaas - peec rakstina iesniegsanas

Svars ir neizprotams: pie viena un taa pasa reziima tas var augt, staveet uz vietas un tad krist veeja spaarniem

Hinti un Tipi:
1) daudz daudz uudens un teejas litriem, tas tiesaam mistiskaa kaartaa paliidz
2) daudz miega un samazinaat stresa hormonus - tur ir zinatniski peetijumi - sitas resnais veeders ir no stresa hormoniem (arii no viina un siera, bet arii no stresa)
3) SVEERT - smiekligi, bet vakar nosveeru 20 g siera : ap 60 kaloriju. Loti maz, bet pietiek. bez sveersanas "drusku siera" buutu kaadi 120 g vismaz
4) mainit domasanu: saaku domaat, kaapec man sportosana un sevis kopsana (jo tas prasa laiku un pacietibu un piedomaasanu) - kaapeec man tas liekas tik milziigs laika zudums ? Man bijusi periodi, kad prioritate ir gruutnieciiba, dzemdnieciiba vai ziidainja kopsana, vai - mazaak, bet ari - doktora darbs vai eksaameni - tad tas nelikaas izniekots laiks !
5) visgruutaakais - iefanot par sportu, nu, man tas ir loti gruuti, bet jaasaka, ka ir panaakumi. Ja var piespiest miileet Raini, tad var piespiest miileet sportosanu
6) drusku mainit draugu loku: nu, sovakar, es eju jogot ar 2 spaanieteem. Tas nav taa kaa dzert un eest (ko es daru parasti). Nuja, es ar saviem draugiem parasti (un vispar jau vienmeer) dzeru un eedu.
7) lasiit iedvesmojosus staastus: Mila Kunis gatavojoties filmeesanai Melnajaa gulbii nometusi 10 kg no sava taa jau trauslaa staava: sports 5 stundas 7x nedeeljaa + 1200 ccal dienaa 5 meenesus. veelak vinja teica: ja es to varu, tad katrs to var.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]formica
2013-06-25 12:30 (saite)
kas tad viinam vainas? vismaz akmenji nemetas, kaa no spainjiem teejas

http://www.amazon.com/The-Wine-Diet-Roger-Corder/dp/B0015MLJVG

(Atbildēt uz šo)


[info]tipa75
2013-06-25 12:49 (saite)
Šitais varbūt nebūs baigi uzmundrinoši, taču nespēju saturēt sevī - kad tu tā izliec pa punktiem, tad vismaz manām acīm viss pēc baigās katorgas izskatās.
Godīgi - kad es aktīvi sportoju , un toreiz tas tiešām bija baigi aktīvi - 2x nedēļā trenažieri un pēc katras reizes vēl 2km peldēšana, man tāpat katru reizi ejot uz nodarbību bija sevi jāpiespiež. Vienīgais pluss bija tas, ka nesportojot es tīri fiziski slikti jutos. Un pēc peldēšanas savukārt jutos smuka un lunkana, kā melna pantera.
Ko es gribēju pateikt? To, ka jācer, ka kaut kur tai visā plāniņā tu noķer arī kādu kaifu, lai viss tas pasākums arī prieku sagādātu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2013-06-25 13:04 (saite)
man laikam viina glaaze, kaada graamata vai sarunas tiesaam ir tas, kas liek labi justies. Ir drusku katorga. Bija kukaads peetijusm, ka ir cilveeki, kam sports liek labaak justies- un ir tadi, kam nee. Bet nu - ok, eju sportot !!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smille
2013-06-25 13:21 (saite)
Nez ir bijis pētījums, kāpēc tajā brīdī kad jāiet uz sportu, to šausmīgi negribas, bet kad jau nokavēts - ļoti gribas? (turklāt pēc sporta jūties labaak)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zuzanna
2013-06-25 13:38 (saite)
Man ļoti patika "Ja var piespiest miileet Raini, tad var piespiest miileet sportosanu" :) Man liekas, ka svarīgākais ir saprast priekš sevis - kam es to daru - ja ir motivācija - jo dziļāka un personīgāka, jo labāk - tad var jebko izdarīt, pat ļoti pāri savām normālajām spējām.
Lai izdodas!

(Atbildēt uz šo)


[info]jojo
2013-06-27 13:18 (saite)
malacis, tavi cipari ar vingrosanu ir absoluti lieliski (bez vingrosanas minusos butu vairak, toties tagad tu esi daudz tievaka).

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?